Evlilik hazırlıkları

Oyuncu Kadir Doğulu ile evlilik hazırlıkları içerisinde olan Neslihan Atagül, düğün alışverişine başladı.

NESLİHAN ATAGÜL

9 Temmuz’da dünyaevine girecek olan oyuncu, arkadaşıyla birlikte Akmerkez’de mağazaları gezdi. Göbeğini açıkta bırakan sportif tarzıyla ilgi odağı olan genç yetenek, fotoğraflarının çekilmesiyle objektiflere gülümsedi. Daha önce kameralara oldukça ketum davranarak yüzünü asan Atagül’ün zamanla bu alışkanlığından kurtulduğu gözlendi. Güzel oyuncunun parmağındaki tektaş yüzüğün büyüklüğü ise görenlerin dikkatinden kaçmadı. 

EMRE ALTUĞ 

Örnek baba
Ünlü popçu ve oyuncu Emre Altuğ Akmerkez’e girerken görüntülendi. Oğulları Kuzey ve Uzay’a olan düşkünlüğüyle bilinen, onlarla ilişkileri konusunda birçok babaya örnek olan sanatçı, yine çocuklarını unutmadı. Alt kattaki oyuncak mağazasında alışveriş yapan Emre Bey, kendisi için Akmerkez’de giyim ve spor mağazalarını 
gezerek alışveriş yaptı.

MARIA- RICARDO QUARESMA
Yeşil sahalardan alışverişe!

Beşiktaş’ın Portekizli yıldız futbolcusu Ricardo Quaresma, eşi Maria ile geldiği Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Her zamanki gibi kendine has tarzıyla bakışları üzerine çeken Quaresma, yeni sezon için bol bol alışveriş yaptı. Mağazaları gezerken hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan futbolcu, sevenlerini kırmayıp hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. 

PINAR ALTUĞ
Her projeye sıcak bakmıyor 

Ekranlardan uzak duran Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve 8 yaşındaki kızı Su ile Akasya Acıbadem Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. On yıl önce hayatını kaybeden annesi Selma Altuğ’un ölüm yıldönümünde doğum yapan Altuğ, ailesinin her şeyi olduğunu belirtti. Altuğ, sadece ekrana çıkmış olmak için önüne gelen her projeye sıcak bakmadığını söyledi.
 
ÖZGE ULUSOY
Yazı erken getirdi

Podyumlarda fırtınalar estiren Manken Özge Ulusoy, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde karşımıza çıktı. Sevgilisi Hacı Sabancı’nın ABD’de olması nedeniyle mekâna tek başına gelen Ulusoy, burada dostlarıyla koyu bir sohbete daldı. Sohbet sonrası mağazaları gezerek yeni sezon ürünlerini yakından inceleyen manken, gazetecileri fark edince durup poz verdi. Havaların ısınmasını fırsat bilen Ulusoy, giydiği kısa elbisesiyle düzgün fiziğini gözler önüne serdi.