'Estetiğim yok' demişti... Bircan Bali'nin o halleri inanılmaz!

Uzun yıllar boyunca Söylemezsem Olmaz ile izleyici karşısına çıkan Bircan Bali programdan ayrılması ile büyük ses getirdi. Geçtiğimiz aylarda yeni projesinden bahseden Bircan Bali'nin ''Estetiğim yok'' açıklamasının ardından eski yıllara ait görüntüleri yeniden gündem oldu. Ünlü sunucunun estetiksiz halleri kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

Söylemezsem Olmaz ile ekranlarda boy gösteren moderatör olarak yer alan ve partnerleri sıkça değişen Bircan Bali, büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Söylemezsem Olmaz programından geçtiğimiz aylarda istifa etmesiyle büyük ses getiren Bircan Bali kovulma iddiaları ile gündeme gelmişti.

Bali, programdan ayrılması ile ilgili şunları söylemişti: "Dedim ki benim 1 yıl daha sözleşmem vardı ve biz onu üzülerek feshettik. Öyle söyleyeyim anlayın. Biz ağlayarak ayrıldık. Ben çok sadakatli bir çalışanımdır. Hiç 'Maaş ne zaman yatacak' diye de sormadım.

Oradan ayrıldığımı öğrenince insanlar ve tabi yöneticiler uzun süre telefonu kapattım. Sadece Whatsapp üzerinden insanların bana ulaşmasını sağladım çünkü ses duymak istemedi. Ve de bilmediğim bir şey var benim, yöneticilerimle kardeş gibiydim. Biz hiç birbirimize yürümedik. Meğer öyle bir dünya varmış 'yemeğe çıkalım' falan. Ben yemekte iş konuşmayı sevmiyorum. İş iş yerinde konuşulur ben neden seninle yemeğe çıkayım ki.

Oradan ayrıldığımı öğrenince insanlar ve tabi yöneticiler uzun süre telefonu kapattım. Sadece Whatsapp üzerinden insanların bana ulaşmasını sağladım çünkü ses duymak istemedi. Ve de bilmediğim bir şey var benim, yöneticilerimle kardeş gibiydim.

Biz hiç birbirimize yürümedik. Meğer öyle bir dünya varmış 'yemeğe çıkalım' falan. Ben yemekte iş konuşmayı sevmiyorum. İş iş yerinde konuşulur ben neden seninle yemeğe çıkayım ki."

Yeni projelerine hız kesmeden hazırlanmaya devam eden Bali'nin estetiksiz hali şoke etti. "Hiç estetiğim yok" açıklaması ile dikkatleri üzerine çeken Bircan Bali'nin geçmiş yıllara ait görüntüsü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

İşte Bircan Bali'nin estetiksiz hali;