Eski Türkiye güzeli Berfu Yenenler, AVM'deki tuzağa düşmedi

Eski Türkiye güzeli Berfu Yenenler, ‘Kedicik' belgeselindeki gibi Adnan Oktar örgütünün 2015'de bir Avm'de aynı yöntemlerle kendisine yanaştığını açıkladı.

Berfu Yenenler, 'Kedicik' belgeselinde anlatılan taktiklerle kendisine nasıl yaklaşıldığını sosyal medya hesabından anlattı. Belgeselde, örgütün özellikle lüks alışveriş merkezlerinde insanlara yanaştığı ve turnike sistemiyle Adnan Oktar'ın ağına insanları düşürdüğü anlatılmıştı.

Berfu Yenenler de belgeseldeki detayları doğrulayarak, Adnan Oktar örgütüyle nasıl karşılaştığından bahsetti. Yenenler, güzellik yarışmasından yaklaşık 2 ay sonra bir AVM'de yanına iyi giyimli birinin geldiğini söyleyerek, aynı belgeselde anlatıldığı gibi 'manken veya oyuncu musunuz?' sorusuyla karşı karşıya kaldığını ifade etti.

KARTLARI HÂLÂ DURUYOR

Yenenler'e AVM'de yaklaşan Adnan Oktar örgütünün elemanı, bir takı markasıyla işbirliği içinde olduklarını ve yakında Dubai'de çekime gideceklerini söylediğini belirtti.

Yenenler, Kedicik belgeselinde bahsedilen iş kartının kendisine de verildiğini ve o kartın hâlâ durduğunu da sözlerine ekledi. Berfu Yenenler, örgütün ağına düşmemesinin ise şans eseri olduğunu ve olay anında 19 yaşında değil de daha küçük olsaydı kendisini de kandırabileceklerini söyledi.