Endamın yeter!

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Demet Akalın’ın belki de en güzel hallerinden biri. Beyaz üzerine pembe tonlardaki etnik desen, kollardan elbisenin arka kısmına uzanan pelerin detaylı uzun elbiseyi öyle güzel taşımış ki, saçı, makyajı bütünüyle bir harika. Ancak bu boy ve fizik bu kıyafeti böyle taşırdı. Doğru seçim. 

Görüntü kirliliği 

İrem Derici o haki atlet tişört altındaki siyah bilekten lastikli eşofman altı ve o terliklerle adeta ‘Böyle sokak modasını olmaz olsun’ dedirtiyor. Bir de o terliklerle aynı renk cüzdan için bayağı bir özenmiş. Zevksizlikte birinci sırada yer alır bu tarzıyla… 

Böyle çarşıya pazara gidersin 

Ezgi Mola ah o güzel yüzüne ve duruşuna bu elbiseyi nasıl uygun buldun. Bu kıyafetle galaya değil, ancak çarşıya, pazara gidebilirsin. Hele o beyaz, kirli ayakkabılar facia. Saçlar fazla özensiz. Kesin yolu şaşırdı, yanlışlıkla galaya geldi.

Çiçek kızlar 

Meltem Ören ve Ebru Destan, bayramlık kıyafetlerini aynı yerden alınmış ikiz kız kardeşler gibi. Ama şöyle bir gerçek var ki, çok hoşlar. Düzgün fiziklerini gözler önüne seren elbiselerini baştan aşağı doğru saç ve makyajla o kadar güzel kombinlemişler ki, hem çok doğal hem harika görünüyorlar.