En sıradışı program seçildi

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

Sonunda olanlar oldu. Geçen hafta Geniş Ekren Youtube kanalında yapmaya başladığım magazin programı “Buketten Duy Haberi” sosyal medya kullanıcıları tarafından ‘En sıradışı’ program olarak seçildi. İlk ödülümüzü de böylelikle almış olduk. Boşuna mı absürt program yapalım dedik. Ne güzel işte içinde tuz da var, şeker de, magazin de var. E ne demişler en çok dedikodu mutfakta yapılır.

Ece Erken uyardı 

Ece Erken komşusu tarafından dolandırıldığını dünya aleme duyurdu. Sonrada aynı hatayı yapmayalım diye kendince de uyarıda bulundu. Öyle ağır açıklamalar yapmış ki kelimelerden adeta ateş fışkırıyor gibiydi. Özellikle ünlü birisi olduğu için çevresi tarafından sürekli kazıklanma ihtimalinin olduğunun altını çizen Erken’in dediklerinde haklılık payının oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum.  Özellikle ekranlarda boy gösteren biriyseniz sizden fazla bütçe istenebiliyor. Sonra bunu kabul etmeyince de arkanızdan ne cimriymiş bile denilebiliyor. Yani bu tarz diyaloglara şahit olmuşluğum var. Ece Erken’in de evini emanet ettiği yakın komşusu olan mimarın evin dekoru bittikten sonra başta konuşulan bütçeden daha yükseğini istemesi ve vermemesi halinde medyada rezil edeceğinin mesajını vermesi ünlü sunucuyu çileden çıkarmış. Sırf ünlü biri diye bir kadını bizlerle basın mesuplarıyla tehdit edilmesi oldukça çirkin bir hareket. Kim kimi rezil ediyormuş da görelim.  

Bengü’nün sevgisi dışa vurdu 

Bengü bundan tam iki ay önceydi. 14 Şubat’a yalnız gireceğinden yakınıyordu. Kader bu ya! Bu kadar kısa zamanda nasıl sevgili yapayım diyordu ki, şimdi sevgilisine sosyal medyada seranat yapıyor. Sevgilisi Selim Selimoğlu için aşk mesajı yayımlayan Bengü, aşk hayatını anlatacak çok samimi açıklama yaptı diyebilirim. Bengü kendi adına yazsa da birçok yalnız kadının duygularına aslında tercüman oldu. En azından çok etkilendiğimi söyleyebilirim. İşte o duygusal cümleler tam da şöyle başlıyordu: Çok bekledim seni sevgilim... Yalnızlığın dibine vurdum hatta... Aşka küstüğüm zamanlar bile oldu aşk şarkıları söylerken... Çok bilmesin kimse; sevmesin de bizim kadar... Şimdi herkes bizden duysa ne güzel olmaz mı?... Çok sev sevgilim... Ölene kadar. Umarım tam da öyle olur, sevginin israf edildiği şu zamanlarda siz ne güzelsiniz.  

Hay hay kapışalım! 

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, Lider Şahin’e meydan okudu. Kapışmak, spor yaparken kendi fotoğrafını çekip, ‘Kapışalım mı?’ notuyla Instagram’a yükledi. Fotoğrafta ise Lider Şahin’i etiketleyip adeta meydan okudu. Şans eseri o anda, başka bir salonda spor yapan Lider Şahin de, kendi fotoğrafını ‘hay hay’ notuyla paylaştı. İki ünlünün fit fiziği dikkat çekti.

‘O Kedi’ Avrupa yolcusu 

‘O Kedi’ isimli çalışmasıyla müzik marketlerde yerini alan Demet Aktaş, Ozan Doğulu’nun sahnesine konuk oldu. Kıbrıs Tango The Buddha isimli mekânda ikilinin performansı izleyenlerden tam not aldı. Yaklaşık dokuz yıldır Kıbrıs gecelerinin nabzını tutan Aktaş, mayıs ayında Avrupa turnesine çıkacağını belirtti. Aktaş, “1 ay boyunca 9 Avrupa ülkesinde konser vereceğiz. İlk durağımız Almanya olacak” dedi.