İşletme Ramazan ayı boyunca muhteşem manzarası ve terasıyla müdavimlerini ağırlayacak. Açık büfe olarak hazırlanan Ramazan mönüsü, Türk mutfağının iftariyelikleri, zeytinyağlıları, yöresel yemekler, saray mutfağına özel tatlar, pide çeşitleri, lahmacun, döner, et ve balık alternatifleri ve kebap çeşitleri gibi devam ediyor. İster açık ister set mönü olarak hazırlanan iftar mönüsüne fasıl ekibi de dahil oluyor.
Balık keyfine ara vermeyin
Havaların ısınması ve av yasağının başlamasıyla birlikte pek çok deniz balığını yemek için ara verildiği bugünlerde Sur Balık Arnavutköy, bu özleme son veriyor. Mekân Sardalya ve Uskumru ürünleriyle ziyaretçilerini karşılıyor. Balık mutfağında yaklaşık 20 yıldır görev yapan şef İrfan İlbaş, kış balıklarına göre farklı bir lezzeti bulunan Sardalya ve Uskumru’nun yazın kurtarıcısı olduğunu söylüyor.
Tasavvuf müziği eşliğinde yemek
Dört farklı lezzet mekânını aynı çatı altında buluşturan Izaka, Ramazan ayında unutulmaz iftarların favori mekânı olmaya aday… CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında hizmet veren restoran, Türk mutfağının en güzel ve zengin örneklerini bir arada sunuyor. Mönüde yer alan iftariyelikler, çorbalar, zeytinyağlılar, salatalar, ızgaralar, sıcak yemekler ve tatlılar, Ramazan ayı boyunca canlı tasavvuf müziği eşliğinde misafirlerle buluşacak.