Elbise muhteşem

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Gülben Ergen, elbise muhteşem, renk muhteşem, saç-makyaj muhteşem. Nur Yerlitaş yine döktürmüş. Ergen de çok iyi taşımış… Sarının en güzel hali kesinlikle.

En doğalından 

Hatice Şendil, kiloları vermiş ve eski haline geri dönmüş. Ve de o bebe mavi kısa bustiyeri, kısa paça pantolonu, spor ayakkabıları ve makyajsız hali, doğal saçlarıyla çok iyi görünüyor.

Bebek güzelliği 

Aslıhan Doğan’a bebeğin güzelliği yansımış sanki. Bugüne kadar gördüğümüz en güzel ve şık haliyle karşımızda… Elbise, ayakkabı, saç ve makyajıyla ışıl ışıl görünüyor.

O paçalara rağmen! 

Serenay Sarıkaya’nın herkese nasip olmayan havası yüzünden her şeye rağmen tarz duruyor. Yoksa pantolon paçaları, straplez bluz ve sımsıkı taranmış saçların önündeki perçemle tarz olamazdı. Şansı kendisi…

Bence eski Birce 

Birce Akalay, güzel güzel olmasına da son bir senedir saçıyla çok oynuyor. Bu salaş, spor halleri de kötü mü değil ama eski Birce daha havalıydı sanki… 

Bu yaşa fazla iyi 

Defne Samyeli, beyaz denim-beyaz tişört kombinini kırmızı ceket ve çantayla tamamlamış. Ve çok da güzel olmuş her zamanki gibi. Bu yaşa fazla iyi değil mi? Genç kız gibi görünüyor bravo. 

IN VE OUT MODA TRENDLERİ 

Mayo ‘in’- bikini ‘out’ 

Bel çantaları ‘in’- sırta çantalar ‘out’

Uzun çorap çizmeler ‘in’- kısa botlar ‘out’ 

Geometrik küpeler ‘in’- püsküllü büyük küpeler ‘out’ 

Pul payet ‘in’- pastel renkler ‘out’

Kısa paça ‘in’-  uzun İspanyol paçalar ‘out’ 

Koyu doğal saçlar ‘in’- boyalı saçlar ‘out’ 

Desenli kumaşlar ‘in’- düz renk kumaşlar ‘out’

Beyaz renk ‘in’- siyah ‘out’