E ticaretten mağazaya geçiş!

Sanal moda mağazası Markafoni, Zorlu Center’da yeni mağazasını açtı.

Cemiyet ve iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı açılış etkinliğinde, Bukoli’nin internet alışverişlerinde otomatik teslimatı sağlayan akıllı makinesi de tanıtıldı. Markafoni CEO’su İlker Baydar ve Borusan Lojistik Genel Müdürü Kaan Gürgenç’in ev sahipliği yaptığı geceye Revna Demirören, Berrin Zorlu, Elif Gönlüm ve Işıl Reçber gibi tanıdık isimler katıldı. 

Sanatsever ünlüler bir arada

Ünlü ressam Devrim Erbil’in ‘Şiirsel Çeşitlemeler Sergisi’ Abacı Sanat Galerisi’nde gerçekleşen açılış kokteyliyle sanatseverlerle buluştu. Ömer-Aslıhan Abacı çifti ve Devrim Erbil’in ev sahipliğinde gerçekleşen kokteyle iş, sanat ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. Konuklarla yakından ilgilenen Erbil, eserlerin hikâyelerini misafirlerle paylaştı. Sergi 28 Şubat’a kadar Abacı Sanat Galerisi’nde sergilenecek.

Çiftlik konseptli kutlama!

Bilge-Çağlayan Eren çifti oğulları Celal Raşit’in 1. yaş günü partisini Levent’teki Party Kids’te yaptı. Bilge Eren’in yakın dostlarının katıldığı doğum günü partisi “çiftlik” temasıyla gerçekleşti. Konukların bol bol sohbet ettiği partide çocuklar ise birbirinden eğlenceli oyunlarla günün keyfini çıkardı. Doğum günü pastasının mumlarını annesi babası ve ablasıyla birlikte üfleyen Celal Raşit ise gün boyunca adeta konukların maskotu oldu.