Duru güzellik

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

SEREN SERENGİL 

Seren Serengil, Yelda Aslan imzalı bu beyaz, volanlı, tek omuz, balık abiye elbise içinde o kadar duru bir görüntü sergilemiş ki, adeta beyaz bir melek gibi olmuş. Bronz teniyle elbisenin uyumu harika ve yandan ayırdığı açık doğal saçları ve makyajıyla çok hoş görünüyor. Çantası ve aksesuvar tercihi de çok doğru olunca hem şık, hem çok zarif görünmeyi başarmış. 

Ruh gibi 

BURCU GÜNEŞ

Burcu Güneş, gri &mavi renkteki tek omuz Helen model elbise içinde içimizi kararttı. Elbisenin göğüs kısmındaki parça ayrı bir boyut, belden omuza gelen drape şifon arası dekolte pencere ayrı, yere kadar uzanan şifon etek boyu ayrı bir boyut. Elbise adeta valizden yeni çıkmış, apar topar giyilmiş ve özensiz duruyor. 

Kızıl facia 

ELÇİN SANGU 

Elçin Sangu, o güzel yüzü ve fiziğini nasıl örtbas ederim diye uğraşmış ve başarmış. O beyaz trençkot, içine giydiği turuncu çiçek desenli, üzeri gömlek modeli, eteği fırfırlı kloş saten görünümlü elbise ve o yeşil bilekten bağlı ayakkabısıyla tamamen uyumsuz. O iki renk bir arada, üzerine de kızıl saçları birleşince turuncu koması yaşatmış.

Kemer ikazı

BENSU SORAL  

Bensu Soral sezonun favori renklerinden pudra rengi, şal yaka, oversize bir ceket ve pantolon takım tercih etmiş. Buraya kadar çok hoş gözüküyor da, o beline taktığı siyah bez kemer hiç olmamış. Takım muhteşem ama moda diye her ceketin üzerine kemer takmak olmuyor. Saçı, makyajı ve güzelliğine rağmen, tarz olmayı başaramamış.