Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Caréme Restaurant, yenilen yüzüyle lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor. Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağına eklediği yeni lezzetleriyle de misafirlerini karşılayan Caréme, yenilenen mönüsüyle fark yaratıyor. Mekan, mönüsüne kendi çiftliğinden dana kaburga ve sek dana pirzola, süt kuzudan kuzu incik ekledi. Mutfağında İtalyan el açması pizzalara imza atan restoran, manda sütünden yapılan sütlaçla mönüsünü taçlandırıyor.
Çay saati lezzetleri
Brasserie konseptini yeni bir yaklaşımla hayata geçiren Monochrome, yaz aylarında mönüsünü birbirinden lezzetli seçeneklerle yeniledi. Kahvaltıdan akşam yemeğine, çay saati atıştırmalıklarından hafif tatlılara kadar günün her saatine uygun yepyeni alternatifler mekânın yaz mönüsünde… Restoranın kahvaltı seçenekleri Sahanda Sucuklu Yumurta, Izgara Hellim & Sucuk Ragu ve Eggs Royal ile zenginleşiyor. Ana yemeklere eklenen penne ve ravioli makarna severlere farklı seçenekler sunuyor.
Delimonti’de yaz mönüsü
Gastronomi market ve restoran konseptini bir arada sunarak ayrıcalıklı bir atmosfer yaratan Delimonti, mevsimsel olarak yenilediği mönüsüyle de pek çok iddialı seçeneği misafirleriyle buluşturuyor. Yaz aylarında hafif lezzetleri tercih edenlerin vazgeçilmezlerinden olacak pancarlı bulgur salatası, enginar salatası, salatalık salatası, yaz salatası ve körpe gelin salatası, Anadolu’nun tazeliğini Delimonti’nin yaz mönüsüne taşıyor.
Mevsimsel en taze ürünlerde yenilik
Şehrin en iyi İtalyan restoranlarından Mezzaluna, mönüsüne yaz ayları için mevsimsel ürünlerle hazırladığı yeni lezzetler ekledi. Mevsimin en taze ürünlerini barındıran “Deniz mahsulleri çorbası” karides, kalamar, levrek, midye ve taze domatesle hazırlanıyor. Mönüde en çok dikkat çeken lezzetlerden biri olan “Izgara ıstakoz” taze çeri domates ve patatesle servis edilirken ince dilimlenmiş “Bonfile dilimleri” parmesan, roka, çeri domates ve patates kızartmasıyla sunuluyor.