Dünya kazan ben kepçe... Hande Erçel ile Hakan Sabancı, dünyayı geziyor! 15 ayda 12 ülke

Oyuncu Hande Erçel ile Hakan Sabancı, dünyayı geziyor. 15 ayda 12 ülke gezen çift, toplam 38 bin 208 kilometre yol katetti.

Oyuncu Hande Erçel ve Hakan Sabancı, 'dünya kazan ben kepçe' misali geziyor. Geçen mart ayından itibaren gezen çiftin ilk durağı Paris oldu. Paris'ten sonra Finlandiya'ya 3 bin 471 kilometre katederek Kuzey Işıkları'nı izlemeye gitti. Üçüncü durak ise Cannes oldu. 2 bin 300 kilometre yol giden çift, Andrea Bocelli'nin konserini izlemek için Danimarka'ya geçti. Çift, sonrasında İtalya'da Coldplay grubunun konserini izledi. Portofino'dan 2 bin 46 kilometre giderek Yunanistan'a geçen Erçel ve Sabancı, komşuda tatil yaptı. Çift, komşudan New York'a uçtu. Amerika'dan Bodrum'a dönen çift, sırasıyla Bali, Budapeşte ve Londra'ya gitti. Hande Erçel ve Hakan Sabancı 15 aylık birlikteliklerine 12 şehri ve katedilen 38 bin 208 kilometreyi sığdırdı.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti, geçen yıl Kuzey Işıkları'nı görmek için Finlandiya'ya gitti. Hande Erçel ile Hakan Sabancı, temmuz ayında da Yunanistan'da tatil yaptı.

Çift yeni yıla Bali'de girdi.