Dönerin 13 hali

Yeme-içme sektörünün yepyeni markası 13 Döner, Ağaoğlu Maslak 1453’te kapılarını açtı. 13 Döner, etini Balıkesir, baharat ve diğer malzemelerini de kendi yörelerinden getirterek doğal ve taze lezzetleri misafirlerine sunuyor.

Sedef Mercan, 13 Döner’de misafirlerine lezzet ve kaliteyi aynı anda sunmayı amaçlarken; temiz, ferah ve farklı bir konsept sunarak vazgeçilmez bir lezzet olmayı hedefliyor. Yeme içme sektörüne ilk kez girecek olan işletme, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlarından olan döneri, kullandığı et ve baharatların farklılığıyla çok daha iddialı bir lezzet haline getirerek döner severlerle buluşturacak. Mekân lezzetin yanı sıra konseptiyle de adından söz ettirecek.

Bodrum’da tatil lezzeti 

Bodrum’da hizmet veren Goddess of Bodrum İsis Hotel, sezona hızlı bir giriş yaptı. Mavi bayraklı plajı, akvaryum koyu, aldığı ödüllerin yanı sıra, ülke turizmine de katkı sağlıyor. Otelin restoranları gurmelerden tam not alırken, canlı müzik geceleri ve düzenlediği partileriyle de adından söz ettiriyor. Otelin Genel Müdürü Melih Alemdar “Yaza hazırız. Bu sene otelimizin tüm alt yapını yeniledik. Yabancı turist oranımız oldukça yüksek. Kaliteli hizmeti uygun fiyata sunuyoruz” şeklinde konuştu. 

4 gün İtalyan şöleni 

Lezzet düşkünlerinin yaşam alanı Eataly İstanbul, İtalyan lezzetlerini bir gün değil her gün yemek severlerle buluşturmaya devam ediyor. Pazartesi’den Perşembe’ye 4 gün boyunca farklı ürün gruplarında özel fırsatlar ve Eataly şeflerinin tarifi ve katılımıyla sürpriz tadımlar mekânın misafirleriyle buluşuyor.

İşin sırrı tazelik 

Yelken Restaurant Yeniköy, mezeleri ve ara sıcaklarıyla balık restoranları arasında yeni bir harman oluştururken, bu alanda büyük fark yaratıyor. Misafirlerin gözdesi olan kadayıflı karides, balık pastırması, lakerda, ahtapot, dinamit karides gibi özel lezzetlerini özenle hazırlayan mekânda ‘Yelko’ (balık kokoreç), mavi yengeç, balık mantısı gibi pek çok lezzet, güzel akşam buluşmalarınıza eşlik ediyor.