Dokunmayın bana dolunay var!

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

Ne olaylı bir hafta oldu öyle. Ama bunun nedeni belli! Kesin dolunay... O muhteşem dolunay görüntüsünün etkileri insanlar üzerinde nasıl negatif enerjiye dönüşebiliyor anlamış değilim. Tek bildiğim bir haftadır benden geriye kalan sinirli bir Buket. Dokunmayın bana dolunay var. Bu hafta ne var ne yok diye merak ediyorsunuz biliyorum. Neler yok ki!

LONDRA’DA ÂŞIK OLMUŞLAR

Oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir şekilde nişanlandı. Faslı güzel İmane El Bani ile 1 yıldır aşk yaşadığı konuşulan Yıldırım, aslında Faslı güzelle çok kısa süre önce tatil için gittiği Londra’da tanışmış. Tanıştıktan birkaç ay sonra ani bir şekilde evlilik kararı alan çift, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım’ın İmane El Bani’yi Murat Yıldırım için ‘Facetime’dan istemesiyle resmileşti. Yıldırım şu sıralar müstakbel eşini ve ailesini İstanbul’da ağırlıyor.

Sibel Can’ın gerçek yaşı nedir?

Sibel Can, geçtiğimiz günlerde yaşını mahkeme kararıyla  6 yaş küçülttü. Daha doğrusu küçük yaşlarda sahneye çıkabilmesi için mahkeme kararıyla yaşını 6 yaş büyüten Sibel Can, 32 yıl sonra yine mahkeme kararıyla yaşını küçülttü. Yani nüfusta 1964 doğumlu gözüken sanatçı aslında 1970 doğumlu.. İşte her şey Sibel Can’ın yaşını küçültmesiyle başladı. İddiaya göre sanatçı yıllar önce sahne alabilmesi için yaşını büyütmek istediği zaman 16 yaşlarındaymış. Yani reşit olması için yaşını 2 yaş büyütebilirdi. Peki neden Sibel Can daha fazlasını isteyip yaşını 6 yaş büyültmek istesin? Diğer merak edilen iddia, Sibel Can büyüttüğü yaştan daha fazla mı yaşını küçülttü? İşte bu söylentiler ve iddialar almış başını giderken şimdi herkes kendisinden gelecek bir açıklama bekliyor.

Ünlüler yılbaşı partisinde buluşuyor

Yine özel bir organizasyona katılacağım önümüzdeki günlerde. O yüzden çok heyecanlıyım. Bu yıl yılbaşına erken girmeye karar verdim. Her sene gününde giriyordum da ne oluyordu. Bu sene bir farklılık yapmaya karar verdim ve  Fikir Silosu’nun ev sahipliğinde, Kral Pop’un medya sponsorluğunda, Kansersiz Yaşam Derneği yararına yapılan özel bir etkinliğe katılacağım.  Shangri-La Bosphorus’ta 1 Aralık akşamı sanatçı Mustafa Ceceli ve erkek kardeşi Sinan Ceceli, sanatçı dostlarını keyifli bir DJ-Cover partide ağırlayacak. Ünlü isimler de sahne alacak. Bengü, İrem Derici, Emre Altuğ, Burcu Güneş, Reyhan Karaca, Oğuzhan Koç, Ece Seçkin, Ravi İncigöz, Meyra, İpek Acar, Murat Dalkılıç etkinliğe katılacak olan ünlü isimler arasında. Hey siz selfie çılgınları hazır mısınız? Yaşasın selfie çılgınlığı…