Doğuştan kilolu 3 burç! Bunlara diyet listeleri bile fayda etmiyor

Vücut tipine göre meydana gelen kilolar bazı burçları daha çok ilgilendirir. Çünkü o burçlar doğuştan kilolu doğarlar. Her ne kadar diyet yaparlarsa yapsınlar bölgesel kilo sorunlarından kurtulamayan burçları sizler için derledik. İşte doğuştan kilolu 3 burç…

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Kilo problemleri bazıları için tamamen baş belası bir sorundur. Ancak bazı burçlar için ise kilo vermek neredeyse imkansızdır. Karakterlere ve duygulara yön veren burçlar aynı zamanda vücut tipini de etkiler.

Doğuştan balık etli olarak doğan burçlar her ne kadar diyet yaparlar yapsınlar vücut tiplerini değiştiremezler. Doğuştan kilolu olan bu burçlar astrologlar tarafından açıklandı. Sağlıklı bir vücuda sahip olabilirler ancak tamamen ince bir bele sahip olmazlar.

DOĞUŞTAN KİLOLU 3 BURÇ

BALIK BURCU

Balık burçlarının karakter özelliklerinin en başında yapılı bir vücuda sahip oldukları gelir. Özellikle bel ve baldır kısımlarındaki kiloları veremeyen balık burçları bu vücut tipine maalesef ki doğuştan sahipler. Balık burçlarının kilolarından kurtulmaları için ömür boyu aç kalmak zorundadırlar. Onun dışında bu bölgesel kilolarını vermek neredeyse imkansız.

TERAZİ BURCU

Terazi burçları mideleri konusunda pek başarılı değiller. Ancak tek sorun bu değil çoğu Terazi burcu hem orta boy hem de kilolu. Ne kadar diyet yaparlarsa yapsınlar onlar bacaklarındaki kilolardan kurtulamazlar. Bu onları her ne kadar çileden çıkarsa da geçeklerinden kaçamazlar.

BAŞAK BURCU

Başak burçları doğduklarında 3.5 kilo ve üstü oldukları için hayatları boyunca hep hızlı kilo alırlar. Aslında çoğu başak burcunun tek sorunu göbek ve sırt kısmında simit gibi oluşan kilolarıdır. Yeseler de yemeseler de o kilolar o bölgede olacak.