Doğu Anadolu kahvaltısı

“Yerel güzeldir, sunum özeldir” mottosuyla yola çıkan Delimonti, kahvaltıyı, klasik lezzetlerinin yanı sıra dönemsel olarak yenilenecek, yöresel seçeneklerle zenginleştiriyor.

Doğu Anadolu kahvaltısı, Delimonti’nin Anadolu mutfağına verdiği önemin altını çiziyor. Mönüde Kars yöresinin Malakan, eski kaşar, yağlı karın ve küflü çeçil peyniri; Van otlu bidon peyniri ve tereyağı,  Bitlis geven balı, Siirt Kurtalan çiçek balı, Mardin kaymak ve samuk piyazı ve Diyarbakır örgü peyniriyle yeşil zeytini gibi lezzetler bulunuyor. Misafirler Murtuga, Kavut, Çakallı Menemen ve Sumak Şerbeti gibi alternatiflerle de lezzet yolculuğuna çıkma imkanı buluyor. 

EĞLENCELİ YEMEK!

Rumelihisarı’nda hizmet veren Köprüaltı Lokantası günlük, doğal, sağlıklı ve mevsiminde malzemelerle hazırlanan yemeklerini, günün getirdiği sürpriz lezzetlerle taçlandırıyor. Lokanta yanık süzme yoğurdu, domatesli mücveri, kaburgası ve ahtapot lahmacunuyla oldukça iddialı. Mekanın mönüsünde yer alan eğlenceli ürünler arasında “bugün hangi ot var”, “pideleri sor”, “bi çorba” ve “bugün ne tatlı yaptınız” gibi meraklandıracak tanımlar yer alıyor. 

Pidenin adresi 

Aktaşlar Lezzet Grubu, yeni restoran zinciri Pideor’u tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Birbirinden lezzetli pide çeşitlerinden oluşan mönüsüyle mekân, Bomonti’de lezzet tutkunlarını bekliyor. Pide çeşitleriyle şekillenen Pideor, tavuklu, kıymalı, karışık ve sebzeli gibi özel tatların yanı sıra 13 farklı pide çeşidiyle damak zevkine önem verenleri bekliyor. 

YOL ÜSTÜ HAMBURGERCİ

Dünyanın en lezzetli hamburgerini “yol üstü hamburgercisi” konsepti ile Türkiye’ye getiren New York’un ünlü gurme hamburgercisi Shake Shack, baharı yeni bir burgerle karşılıyor. SmokeShack Burger; füme dana bacon, doğranmış kiraz biber ve ShackSos eşliğinde sunulan leziz Cheeseburger ile hamburger deneyimini başka bir boyuta taşıyor.