Deve kuşu kabare

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

BÜLENT ERSOY

Diva sahnede giydiği beyaz ve gümüş, yaklaşık 40 kiloluk swarovski taşlarla süslenmiş, el işlemeleriyle hazırlanmış Semih Doğruer imzalı elbisesiyle artık boyut farkı yaratıyor. Maalesef  göze hitap etmeyi başaramamış. Elbisenin taşları az gelmiş, bir de derin dekolteye beyaz kanat görüntüsü verilmiş tüyler eklenmiş, o da yetmemiş omuzlardan yere kadar beyaz tüy otrişler kanat şeklinde devam etmiş. Saç bandıyla beyaz bir güvercin konsepti tamamlanmak istenmiş ama tam paçalı güvercin gibi olmuş.

EBRU GÜNDEŞ

Demir kadın 

Ebru Gündeş sahnede giydiği kabarık etekli, metal pul ışıltılı elbisesiyle çok daha hoş görünebilirdi. Ancak elbisenin üzerindeki metal madeni para şeklindeki pulların rengi küflenmiş gibi duruyor. V yaka dekoltenin yakasındaki ve kolundaki siyah abiyeler elbiseyi biraz daha boğmuş. Elbisenin romantik görüntüsü güzel ve fiziğine uygun, hoş gözüküyor ama bu kahve ve metal tonları ten rengine uyum sağlamamış.

GÖKÇE BAHADIR

Klasik şıklık 

Ünlü oyuncu; giymiş olduğu beyaz pantolon ve uzun ceketiyle çok şık ve zarif gözüküyor. Takımın içine giydiği açık yeşil tonlardaki bluz harika seçim olmuş. Ten rengi, rugan ince stiletto ayakkabı çok doğru bir tercih. Kumral saçları ve saç stiliyle çok güzel gözüken oyuncu natürel tonlardaki makyajıyla da çok şık ve klas görünmeyi başarmış.

KADİR İNANIR 

İşte Jön

Kadir İnanır, alışveriş merkezinde verdiği bu görüntüsüyle kendine has tarzını yıllardır koruduğunu bir kere daha göstermiş. Şık ve temiz gözüküyor. Balıkçı yaka kazak ve ceket kombini her dönem moda. Siyah kumaş pantolonu, gri ceketi içine giydiği mor balıkçı kazağı ve lila atkısı ve lila ceket mendiliyle bizi geçmiş zamanlara götürse de, tarz gözüküyor.