Denim konseptli doğum günü partisi

Sevcan BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

@sevcaningardirobu

Ünlü model Gigi Hadid 24. yaş gününde denim konseptli bir parti düzenlemiş. Partiye davet edilen tüm isimlere de kıyafet zorunluluğu getirmiş. Ve genç süper model o kadar sade ve güzel bir kombin yapmış ki, doğum günü kızı davetlilere nazaran daha sade görünüyor. Bella Hadid ise Gigi’ye göre sadelikten daha uzak ama harika bir denim on denim bustiyerli takım giymiş. 

Yaz sezonu geldi 

Gökkuşağı saçlar yine moda 

Bu yaz sadece kıyafetler rengarenk olmayacak. Saçlar da gökkuşağı gibi renkli, cıvıl cıvıl… 

İlk görseli de Şeyma Subaşı vermiş oldu. Sarı saçlarının uçlarını pembeye boyadı. 

Subaşı’ndan sonra birçok ünlü de görürsek şaşırmayız artık. Saç uçlarına doğru ombre ya da spreyle yapılan boyama işleminde gökkuşağının tüm renkleri kullanılıyor. Neon örgü ve rastalarda en popüler saç trendlerinden. Bunu da şarkıcı Rabia Tunçbilek ilk olarak kullananlardan. Biraz da cesareti olan hanımlar saçlarına bu moda akımını yazın fazlaca uygulayacağa benziyor.

Madonna’nın gözdesi Türk tasarım 

Madonna her daim farklı, her daim tarzıyla ikonik starların başındadır. Bu sefer de yeni single için yapılan prömiyer gecesinde farkını gösterdi. 

Siyah çizgili ceketi, deri eteği, file çorapları, eldivenleri, X harfi ile takmış olduğu swarovski deri gözbandı ama özellikle aksesuvarlarıylü ışıldıyor. Boynundaki zincirler ve kolye detaylarıyla kostümüne ayrı bir hava katmış. 

Gurur verici kısmı boynunda bir Türk tasarımı olan “Bee Goddess” markasının Eye Light isimli kolyesini taşıması. Ki marka Kate Moss, Cara Delevingne, Rihanna ve Kylie Minogue ve birçok starın tercihleri arasında. Kadınların ışıldaması için tasarlanmış tılsımlı kolyeleri dünya starlarının üzerinde görmek şüphesiz markanın sahibi Ece Şirin’in başarısı.

Rüküşlükte yarışırlar

Oyuncu Hazal Kaya’nın zebra desen etek ceket takımının omuz ve vatka detayı mı daha kötü yoksa beline taktığı deri korse kemer mi tartışılır ama şu kıyafet şüphesiz Hazal’a ait olamaz. Bunu giyse giyse manken Çağla Şıkel giymeli. Ancak öyle bir fizik bu kıyafeti taşır.

Oyuncu Hande Doğandemir tek kol bebe mavisi elbise içinde olmamış. Elbisenin kol detayı, beldeki fiyongu, yırtmaç detayları yetmemiş, bir de o fuşya ayakkabılar ve koca küpelerle takmış takıştırmış halde maalesef.

Sibel Can mı Taylor Swift mi?

Birisi dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, diğeri bizim assolistimiz Sibel Can. İki elbise yan yana geldiğinde kol detayından ötürü ilk bakışta benzerlik gösterse de dikkatli bakıldığında farklılıklar gözlemleyebiliriz. Ama hangisi daha şık derseniz yüzde yüz Sibel Can. Son dönemde giydiklerinin en iyisi.