Demet Akalın nazar değmesinden korkuyor

BUKET KAHRAMAN
buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

Demet Akalın, yeni albüm öncesi çektirdiği fotoğraflarla sosyal medyada çok konuşuldu. Kimileri sanatçının yeni imajından pek hoşnut kalmazken kimileri yenilenen görüntüsünü pek bir sevdi. Bana sorarsınız Demet Akalın’da görüntüye pek önem vermiyorum. Giderli şarkıların kraliçesi olarak, bana mesaj verici özellikle snap’lar atabilmem için şarkılar çıkarsın yeterli. Duyduğuma göre Akalın, yeni albümü için tam 17 yeni şarkı bulmuş. Ama henüz tam olarak hangilerini albüme koyacağına karar verememiş. Sanatçı, yakın çevresine yazın sürpriz bir şekilde çıkış yakalayan Derya Uluğ’un “Okyanus” isimli şarkısına benzer bir şarkı istiyorum demiş. Eminim ki bu düşüncede sadece Demet Akalın yoktur. Şu an tüm sanatçılar böyle bir beklenti içerisindedir. Zaten tutan bir projenin bir benzerini çıkarmakta üzerimize yok. Kimse risk almak istemiyor. Belki haklı nedenler var sektör yeniliğe pek açık değil ama biz kabuğumuzdan çıkamadığımız yenilenmekten kaçındığımız sürece bu böyle devam edecek. Gelelim Demet Akalın’a, sanatçı ekim ayının son günlerinde çıkarmayı planladığı albümünün adını önce Altın Kafes koymuş sonra vazgeçmiş. Demet Akalın’ın son zamanlarda sıkça sosyal medyada birlikte paylaştığı Ayla Çelik fotoğraflarını gördüyseniz sanatçının Ayla Çelik’ten yeni albümü için şarkı aldığını tahmin edebilirsiniz. Akalın kesenin ağzını açarak tam 3 adet şarkı almış. Albümde Soner Sarıkabadayı ve Berkay’dan da yine şarkılar olacak. Albümünün adını henüz belirleyemeyen Demet Akalın, çıkış şarkısını ise çoktan belirledi. Ancak nazar değmesinden korktuğu için şimdilik diye adını sır gibi saklıyor. Belki de bu paragrafımda sırrı çözmüşümdür kim bilir!

Şarkıcı Çelik neden soyunuyor?

Ben ne zaman Çelik nerde diye sorsam bakıyorum ki Çelik soyunuyor. İlk zamanlarda gerçekten çok şaşırmıştım. Belli ki haklı nedenleri vardı. Saygı duymuştum. Ama arkadaş her seferinde de soyunulmaz ki. Hayır, bu hareketiyle yeniden tepki çekeğini mi düşündü. Bence sıradanlaştı. Aynı şuna benzemedi mi? “Küstüm ben oynamıyorum. Küstüm ben soyunuyorum” Ben Çelik’ten daha yaratıcı hareketler bekliyorum. Ama bunu sormadan da edemiyorum Neden soyunuyorsun Çelik?

Saç dökülmesi ünlülerin kâbusu oldu

Kaç zamandır kimi görsem saçlarıyla sorun yaşıyor. Birçok ünlü ismin bu konudan dert yandığını sürekli duyuyorum. Geçen günde Televizyonda Nurgül Yeşilçay’ın ön saçlarının seyreldiğini görünce çok şaşırdım. Salı akşamı ‘Hayat Şarkısını’ izlerken başrol oyuncusu Burcu Biricik’in ön saçlarında da seyrelmeyi görünce şok oldum. Daha 3 ay önce gür saçlarına özenmiştim. Ne oluyor bu ünlülere yaprak dökümü gibi saçları dökülüyor. Sanırım yenilenmek için sürekli saçlara yapılan işlemlere maruz kaldıklarından bir süre sonra bu dökülmelerle karşılaştılar. Şu sıralar çok yaygın olmaya başladı sanırım mevsimsel bir nedeni de var. O yüzden dikkat etmek şart.

BODRUMLU KIZ İSTANBUL’U SOLLADI

Yaz başında çıkardığı “Evet Evet” isimli single çalışmasıyla dikkatleri çeken Bodrumlu kız Gülsen, single çalışmasıyla D&R da en çok satanlar arasında birinci oldu. Bodrumda, ‘Bodrumlu Kız’ nerede diye sorarsanız herkes parmakla gösterir.  Ben Gülsen’i, önce Latin danslarında aldığı ödüllerle tanıdım. Sonra da Bodrum’da açtığı küçük köfteci dükkânıyla tanıdım. Şimdi ise “Evet Evet Evlenelim Evet” dediği şarkısının sözleriyle büyük ilgi çekti. Şimdiden özelikle evlenmek isteyen genç kızların büyük ilgi odağı oldu. ‘Bodrumlu Kız’ın başarısını yazmadan olmaz.