Defilede kadının gücü

Modacı Amor Gariboviç, kadının gücünden ilham alarak hazırladığı yeni koleksiyonunu görücüye çıkardı. Defileye sanat dünyasından ünlü isimler akın etti.

Akşam Gazetesi

Ünlülerin modacısı Amor Gariboviç, yeni koleksiyonunu Venedik Sarayı'nda tanıttı. Çağla Şıkel'in podyuma çıktığı defileye ünlü isimler akın etti.

Sibel Can, Hande Erçel, Sıla, Cemre Baysel, Emina Yahoviç, Aybüke Pusat, Defne Samyeli ve Damla Sönmez geceye katılanlar arasındaydı.

Modacı tasarımlarını ''Kadının gücü, zarafeti, dayanıklılığı ve dünyaya kattığı tüm güzellikler tasarımlarımın merkezinde yer alıyor.

Her kadının içinde sonsuz bir güç var ve ben bu gücü tasarımlarımla yansıtmayı amaçlıyorum" şeklinde yorumladı. Çağla Şıkel ise ''Kadının gücünü yansıtan bu koleksiyonda podyumda olmazsam olmazdı. Koşarak geldim'' dedi.

CAN: BENİM DIŞIMDA KİMSE GÜVENDE DEĞİL

Sibel Can, son günlerde yaşanan olayları değerlendirdi. Kadın cinayetlerine tepkisini dile getiren Can, "Siz kendinizi güvende hissediyor musunuz?" sorusuna 'Tabii ki de güvendeyim ama benim dışımda hiç kimse güvende değil, bu çok açık. Bir kadın olarak gerçekten çok kötü duygular... İnşallah her şey iyi olsun'' yanıt verdi. Can gelen tepkiler üzerine ''Ben bir sanatçı olarak, toplu taşıma kullanmıyorum, konserlere koskoca ekiplerle hareket ediyorum ve her daim planlı ve programlı bir hayatım var. 'Güvendeyim'im karşılığı budur'' dedi.