Davran kardeşlerden 2 yeni proje...

ÇAĞLA GÜRSOY
twitter: CaglaGursoyy Instagram: CaglaGursoyy

Ünlü işletmeci Mehmet Davran ve şarkıcı kardeşi Mert Davran, uzun senelerdir yaptıkları işlerle eğlence hayatının önemli isimlerinden oldular. Yaz-kış demeden eğlence severlerin karşısında olan sempatik kardeşler, 2016’ya da iki yeni eğlenceli projeyle başladı. Canım arkadaşlarımın, eğlence hayatına renk katacak bu yeniliklerinden bahsetmek istedim sizlere.

‘Oriental House’ geceleri 

Mehmet Davran’ın işletmesindeki Akaretler’in en popüler gece kulüplerinden Limoncello, her çarşamba bambaşka bir atmosfere bürünüyor ve Ortadoğu gecelerini ayağınıza getiriyor. Şatafatlı dekorasyonuyla bilinen Limoncello’yu bir de çarşamba günleri görün derim. Adım attığınız anda kendine has alaturka eğlenceleriyle meşhur Beyrut’ta zannedebilirsiniz kendinizi. Meyveler, lokumlarla donatılmış masanıza yerleşin ve MuMu Cafe’nin spesiyal nargileleri ayağınıza servis edilsin. Oriental House’a özel hazırlanan eşi benzerini daha önce tatmadığınız gül suyu kokteylleriyle ağzınızı tatlandırın ve eğlence başlasın. Murat Renay nam-ı diğer ‘The Music Mixolog’un DJ kabininde olduğu gecede oryantal Türkçe parçaların yanında Lübnan, İsrail, Mısır gibi Ortadoğu ülkelerinin en popüler şarkılarını oryantal alt yapılarıyla dinleyerek coşabilirsiniz. Gecenin tansiyonunun en yükseldiği noktada masaları gezen dansözle oryantalin dibine vuracaksınız. Çarşamba geceleri rezervasyonunuzu ‘ClubTable’ uygulamasından da yapabilirsiniz.

‘Unplugged’ geceleri 

daha 2 hafta olmasına rağmen cumartesi gecelerinin en trend eğlencelerinden biri olmuş durumda. The Plaza Otel’in içerisinde bulunan ‘Cento Per Cento’ Restoran’ın lezzetli yemeklerini tadarken Mert Davran’ın popüler 90’ların arşivinden oluşturduğu repertuvarıyla hem karnınızı hem ruhunuzu doyuracaksınız. 22.00-02.00 saatleri arasında sahnede olan Mert Davran misafirlerinde eşlik ettiği en sevilen şarkılarla keyifli bir cumartesi gecesi vaat ediyor.