Dalaman'a özel lezzet: Mavi yengeç

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, kendi bahçesinde ekolojik tarımla yetiştirdiği tüm sebze ve meyveleri yemeklerinde ve açık büfesinde misafirlerin beğenisine sunuyor.

Dalaman çayının kenarında konumlanan otel, gastronomi tutkunları için benzersiz lezzetleri bir araya getiriyor. Özellikle deniz mahsulü konusunda rakiplerine fark atıyor. Mavi yengeç otelin gizli lezzeti… Amerika’da ekonomik değeri en yüksek olan su ürünlerinin başında gelen yengeç, özel pişirme teknikleriyle lezzetseverlere farklı bir deneyim yaşatıyor. 

Hilton Dalaman Sargerme Resort & Spa  Genel Müdürü Tunç Batum

DOĞA DOSTU

Doğa ve sağlıklı yaşamın buluşma merkezi olan otelin sahili aynı zamanda caretta caretta’larında evi. Dünyada soyu tükenmekte olan canlılar listesinde yer alan bu deniz kaplumbağaları 25-30 yıl sonra erginleşip yuva yapmak için doğdukları kumsala gelir. Bu sebeple Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa’nın Genel Müdürü Tunç Batum, caretta caretta’ların korunarak, güvenli üremesi amacıyla sahilde bu konuyla ilgili özel bir ekip kurdur. Caretta caretta yuvalarını burada çevreliyor.

Misafirlere lezzet şöleni 

Aila, bahçesini misafirlerine açarak yaza merhaba dedi. Fairmont’un bahçeinde yer alan mekân, yeni menüsü ve konsept eğlence geceleriyle yaza damgasını vuracak. Taze enginar, Girit Ezme, reyhan ve levrek, kefal kurutması,  hurde balık, zahter salatası, yenidünya kebabı, güllaç yufkasında levzine, zencefilli irmik gibi tatları yaz menüsüne ekleyen Aila, misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak.  

İstanbul’da nostaljik iftar 

Radisson Otellerinin, Ramazan ayı boyunca sunduğu özel programlar ve menüler sayesinde iftar yemekleri bir ziyafete dönüşecek. İftariyelikler, çorba çeşitleri, pide, ekmek çeşitleri, Osmanlı şerbetleri, leziz ana yemekler ve Türk tatlılarıyla zenginleştirilen sofralar sayesinde misafirler nostaljik Ramazanların ve unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerin da tadına varacak.