Craft tatların yeni adresi

Bomontada’nın içerisinde açılan The Populist, konsept tasarımı ve ‘ustalıkla işlenmiş’ craft tatlarıyla misaf irlerini kendine özgü tarzıyla ağırlıyor.

3 farklı kattan oluşan mekân, bomontiada’nın tarihi dokusuna uyumlu olarak İspanyol tasarım firması Lagranja Design tarafından tekrardan tasarlandı. İşletmenin en iddialı olduğu konu içeceklere uyumluluk gösteren yemekleri.Mönüde ön plana çıkan lezzetler arasında hamburger, pizzetta ve tütsülenmiş et bulunuyor. Türkiye’de sadece The Populist’te olan ABD’den ithal edilen çok özel bir smoker fırın, tütsüleme yöntemiyle etin düşük ısıda uzun bir süre odun isiyle pişirilmesini sağlıyor. Böylece et, tavuk, sosis, kuzu gibi ürünler, kendi doğal iç lezzetini koruyup, lezzette uç bir noktaya ulaşıyor.

Bardakçı koyunda yeni heyecan

Bodrumun sembolü haline gelmiş değirmenlerin hemen devamında eşsiz manzarasıyla Benji kapılarını sezona açıyor. İşletmeciliğini Ürün Ürüncü ve Şeref Birol’un üstlendiği mekân kaliteli müzik ve içecekleriyle müdavimlerine seçkin bir alternatif sunmaktadır. Saat 21:00’de gün batımıyla kapılarını açan mekân günün ilk ışıkların kadar eşsiz müzik ziyafetiyle misaf irlerini ağırlıyor. Ayrıca mekândaki tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. 

7 gün kahvaltı keyfi 

Pasta, cafe ve restaurant konseptiyle misafirlerini ağırlayan “Dilek”, zengin çeşitleriyle sadece hafta sonu değil her gün açık büfe kahvaltı sunuyor. Dilek’in kendi pişirdiği ekmeklerin yanı sıra poğaça ve kek çeşitleri, açma ve börek çeşitleri, kruvasan ve daha pek çok Türk damak tadına uygun olarak hazırlanmış salata ve omlet çeşitleri ve sınırsız çay ile kahvaltı sofrası saatlerce tam bir keyfe dönüşüyor. Açık büfesi oldukça zengin olan işletme, pasta, sütlü tatlılar, hamur tatlılar ve daha pek çok çeşit misaf irlere sunuluyor.