Çocuklarım bana yeter!

DEMET KUTLUAY

Güzel manken Demet Kutluay, İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Her zamanki gibi ceket ve pantolon kombininden oluşan tarzıyla karşımıza çıkan Demet Hanım, boşanma sürecinde olduğu İbrahim Kutluay hakkındaki sorulara, “Evet, ayrılık konusunda kararım kesin. Çocuklarımla mutluyum onlar bana yeter” yanıtını verdi. Ardından alışverişine kaldığı yerden devam etti. 

ALEYNA TİLKİ 

Kontrol manyağı oldum

17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, Zorlu AVM’de muhabirlerle ayaküstü sohbet etti. Yaşına uygun stiliyle alışverişte boy gösteren Tilki, yoğun bir iş temposu içinde olduğunu söyledi ve ekledi: Şu anda tamamen klibe yoğunlaşmış durumdayım. Işığından, renklere, staylingten, makyöze kadar her şeyine karışıyorum. Kontrol manyağı oldum çıktım. ,

DİNA - ROBİN - BOUCHRA VAN PERSİE

Aile saadeti 

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Robin Van Persie, eşi Bouchra Van Persie ve kızları Dina ile birlikte İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öncelikle bir restoranda ailece keyifli bir öğlen yemeği yiyen Persie Ailesi, güzel geçen yemek sonrası, mağazaları dolaşarak sezon ürünlerini inceleyip bol bol alışveriş yaptı.

YASEMİN ÖZİLHAN 

Patron teftişte 

Genç işadamı İzzet Özilhan’ın eşi Yasemin Özilhan’a Akmerkez’de rastladık. Oyunculuk kariyerine son verip aile şirketleri bünyesinde bulunan dünya çapında tanınmış bir çocuk giyim markasının yöneticisi olarak iş hayatına başlayan Yasemin Hanım, alışveriş merkezindeki şubelerini ziyaret etti. Mağazada kısa süre kalan Yasemin Hanım daha sonra İtalyan restoranına giderek bir arkadaşıyla sohbet etti.

YAĞMUR ÜNAL

Siyahlar içinde 

Türkan Şoray ile Cihan Ünal’ın kızı Yağmur Ünal, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülendi. Akşam saatlerinde mekâna gelen Ünal, ilk olarak Beymen mağazasına uğradı. Yaz ayları öncesi yeni sezon alışverişini yapan oyuncu, daha sonra tek başına yorgunluk kahvesi içti. Siyahlar içindeki Yağmur Ünal’ın fit vücudu ve şık spor tarzı dikkatlerden kaçmadı.