Cesur ve güzel

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Serenay Sarıkaya, Nedret Taciroğlu imzalı, pudra pembesi, derin yırtmaçlı, taşlarla süslenmiş elbise içinde iddialı ve hoş görünüyor. O derin yırtmacın hakkını düzgün fiziği, saçı, makyajı ve ayakkabısıyla fazlasıyla vermiş.

BAY VE BAYAN DOĞRU 

Hatice Şendil’in, Özgür Masur koleksiyonundan mavi uzun, belden kuşaklı elbisesi, detaylı uzun şifonlarla hareketlendirilmiş. Tasarım olarak çok şık olan bu elbise içinde oyuncu hoş ama sanki bu elbise onu beş kilo fazla göstermiş. Burak Sağyaşar ise lacivert takım elbisesiyle tarz bir görünüme bürünmüş. 

SAFİNAZ İLETEMEL REİS 

Güzel oyuncu Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı mini, derin dekolteli, tamamı kristal boncuklarla işlenmiş elbisesini, siyah ince bantlı ayakkabı, balerin topuz saçı ve sade makyajıyla tamamlamış. Çok sade ve şık görünüyor. Ancak Kenan İmirzalıoğlu yanında sönük kalmış sanki. Maalesef Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal’ı gölgede bırakmış.

EN RÜKÜŞÜNDEN 

Ferhan Şensoy, baştan aşağı her tarafı gold sim kumaştan elbise içinde çok rüküş görünüyor. Bu bir genç kız kıyafeti asla olamaz. Saçı, makyajı, o kırmızı ruju ve kırmızı taşlı küpeler, her biri ayrı bir olay. Her bakımdan kendisini on yaş büyük göstermeyi başarmış.