Çeşme öncesi alışveriş

ASLIŞAH ALKOÇLAR

Yaz sezonu boyunca güneşin ve denizin tadını çıkaran isimlerden olan Aslışah Alkoçlar, Zorlu’da ortaya çıktı. Bir sonraki rotasının Çeşme olduğunu söyleyen ve bu yüzden alışveriş yapacağını söyleyen sosyetik isim, mağazaların altını üstüne getirdi. Alkoçlar, giydiği gri renkteki tulumuyla da şıklığını gözler önüne serdi.

BEGÜM ŞEN

Begüm’ün AVM tarzı

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Begüm Şen, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Gün içinde yoğun bir tempoda olduğunu söyleyen sosyetik güzel, mekânda yakın dostlarıyla bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi. Begüm Şen’in gümüş renkli parlak pantolonu ise modern tarzını gözler önüne serdi. 

BURCU KARA 

Doğum öncesi son hazırlıklar

Anne olmak için gün sayan güzel oyuncu Burcu Kara, doğum için son hazırlıklarını Zorlu AVM’de tamamladı. Giydiği dar elbisesiyle şişen göbeği ortaya çıkan Kara, gülümseyerek objektiflere poz verdi. Ünlü oyuncu, oğlu Ali’yi kucağına alacağı için heyecanlı olduğunu dile getirdi.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ- BENSU SORAL

Hasret giderdiler

Daha önce ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ adlı dizide oynayan Dilan Çiçek Deniz ile Bensu Soral, Zorlu’da hasret giderdi. Tatil programları nedeniyle uzun süredir bir araya gelemeyen iki yakın dost, bol bol sohbet etti. Çıkışta objektiflere mutluluk pozları veren iki yakın dost, yaz stilleriyle de şıklıklarını gözler önüne serdi.

ÇAĞATAY ULUSOY

Sadece imaj değişikliği

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisinde ana karakteri canlandıracak olan Çağatay Ulusoy, bir alışveriş merkezinde ortaya çıktı. Uzamış sakal ve bıyıklı görüntüsüyle dikkat çeken Ulusoy, bu değişikliğin nedeninin yeni rolü için olmadığının altını çizdi. Oyuncu bu farklılığını imaj değişikliği olarak yorumladı.