Cemal bey sayesinde güzelim

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, “Yarışmaya katılmak gibi bir hayalim yoktu. Aile dostumuz Cemal Bey'in ısrarıyla başvurdum ve birinci oldum” dedi.

Akşam Gazetesi

Dünya güzeli olan Azra Akın, güzellik yarışması sürecini Okan Bayülgen'in programında anlattı. 16 yaşındayken 1998 yılında Elite Model yarışmasının Türkiye ayağına katılan Akın, "Aile dostu Cemal Bey, 'Bana iki fotoğraf ver, başvuruları ben halledeceğim' dedi. Öyle bir hayalim yoktu ama kırmadık kabul ettik ve unuttuk" dedi.

BOTOKS YAPTIRDIM

Akın, iki hafta sonra İstanbul'dan gelen bir telefonla ön elemeye davet edildiğini belirtti. "Yarışmaya gittim ve birinci oldum" diyen Akın, "Ardından Miss Turkey'e katılmam için ajanstan telefon aldım. Hollanda'da yaşadığım için Türk gençlerinin yaşamını gözlemlemek ve KKTC'yi görmek istediğim için yarışmaya katılmaya karar verdim" ifadelerini kullandı. Estetik müdahaleler hakkında da konuşan Akın, iki kez botoks yaptırdığını açıkladı. Oyuncu olduğu için böyle müdahalelere mesafeli olduğunu söyleyen Akın, "Botoks, dolgu sevmiyorum. Yaşımı göstermek isterim" şeklinde konuştu.