Çağla’nın sokak stili

Güzel sunucu Çağla Şıkel, stilinden taviz vermiyor.

ÇAĞLA ŞIKEL

360’ta ekrana gelen sabah programı ‘Her Şey Dahil’de şık kıyafetlerle görmeye alışık olduğumuz manken- sunucu, sokak stilinde de aynı tarzını devam ettiriyor. Tamamen siyahlara bürünen Şıkel, etek altına spor ayakkabı giyerek görünümünde fark yarattı. Yayın sonrası Zorlu Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yapan Şıkel, durup poz verdikten sonra evinin yolunu tuttu.

CANER ERKİN- ŞÜKRAN OVALI

Aşkın fotoğrafı

Aşil tendonu ameliyatı sonrası dinlenmeye çekilerek bir süreliğine yeşil sahalardan uzak duran futbolcu Caner Erkin, bu zaman zarfı içinde sevgilisi Şükran Ovalı’yla beraberliklerinin tadını çıkarıyor. Ayağına takılan özel alçı yöntemiyle yürümeye başlayan Erkin, sevgilisiyle Zorlu’daydı. Her geçen gün kendini daha iyi hissettiğini söyleyen Erkin, özel hayatıyla ilgili soruları es geçti.

SEÇKİN PİRİLER- HAKAN TANGÖZE

Eski görümceyle sinema keyfi

‘Duman’ grubunun solisti Kaan Tangöze’den boşandıktan sonra işlerine sarılan Seçkin Piriler, oğlu Hakan ile City’s’deydi. Tangöze’nin ablası Ethel Hanım’ın eşlik ettiği manken, oğluyla yemek sonrası ‘Doktor Strange’ filmin izlemek için sinemanın yolunu tuttu.

MURAT YILDIRIM- IMANE ELBANI

Âşıklar el ele

Oyuncu Murat Yıldırım evlilik hazırlıkları yaptığı Faslı sevgilisi Imane Elbani ile olan aşkını gözler önüne sermekten kaçınmıyor. Önümüzdeki günlerde hem Fas’ta hem Türkiye’de düğün yapacağını açıklayan Yıldırım, tarih konusunda da ser verip sır vermedi. El ele objektiflere yansıyan sevgililer, kaçmak yerine habercilere poz verip gülümsedi.

SELDA TOPAL- MEHMET TOPAL

Romantik akşam yemeği

Fenerbahçe’nin başarılı futbolcusu Mehmet Topal, eşi Selda Topal ile birlikte hafta içi İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Kendine has giyim tarzından ödün vermeyen Selda Hanım, yine tarzıyla adından söz ettirdi. Ceketini omzuna atarak ‘hanım ağa’ görünümüne kavuştu.