Ordu’ya özgü; kıymalı, tavuklu, pastırmalı patatesli, kuşbaşı etli, ıspanaklı, çok tahıllı hamurlu ve vejeteryan pide gibi zengin bir mönü sunan mekan pide sever ve damak tadına düşkün misafirlerini zevkle ağırlıyor. Bu bakış açısıyla da pideyi kahvaltı dahil günün her öğününde tüketilen bir lezzet haline getiren işletme, misafirlerinin hafta sonlarını daha keyifli hale getiriyor. Mekân et ve tavuk ürünleriyle de ayrı bir lezzet şöleni sunuyor.
Baharın eşsiz tatları
Le Pain Quotidien, baharı yenilenen spesiyel mönüsüyle kucaklıyor. Özlenen mevsim sebzeleriyle ağırlıklı mönü, sağlıklı ve lezzetli seçenekler sunuyor. Amarant, maş fasulyesi, roka ve pesto sosla servis edilen fırınlanmış enginar ve sebze hem öğle hem akşam yemekleri için ideal bir seçim. Enginarın yanında ıspanak kökü, brokoli, gün kurusu domatesle birlikte gelen Taze Baharatlı Free Range Tavuk Ragu da sağlıklı bir ana yemek seçimi olarak dikkat çekiyor.
Şehrin yeni adresi
Adana’DA açılan Next Republic, modern görüntüsüyle şehre yeni bir soluk getiriyor. Engin Elçi ve Murat Hakgöz işletmeciliğindeki mekânda, Adana Kebabı’nın modernize haliyle damak çatlatan Adana lokmaları, Kayseri güzeli, içli köfte, alinazik, sıralı köfte, gurme tava ve fellah köfte gibi tatlar müşterilerine lezzet şöleni yaşatıyor.
Diyet yemekleri bulunuyor
Bağdat Caddesi’nde hizmet veren Mignon, müdavimlerine lezzet şov sunuyor. Dünya mutfağının önde gelen tatlarını misafirlerine sunan mekânın mönüsünde ızgara Norveç somon, fajita, etli buritto ve tavuk snitzel yer alıyor. İşletme ayrıca hafta içi ve hafta sonu zengin kahvaltısıyla da dikkat çekiyor. Mekân diyet yapanlara da birbirinden leziz salata önerileri sunuyor.