Büyükanne K’nın Öyküleri

Ketty Hakko’nun, torunları ve torunlarının çocukları için yazdığı ve ‘Büyükanne K’nın Öyküleri’ adını taşıyan masal kitapları, Çaba Derneği ve Vakko işbirliğiyle özel bir amaca hizmet edecek. Kitapların satışından elde edilecek gelir, Çaba Derneği’ne bağışlanacak. Bu önemli işbirliği için Four Seasons Otel’de davet düzenlendi. Etkinlik cemiyet hayatının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Davete Çaba Derneği Yönetim Kurulu ve Hakko Ailesi’nin yanı sıra Begüm Şen, Asuman Güreli, Şebnem Çapa, Aslı Şen, Gülşah Alkoçlar, Elif Gönlüm gibi isimler katıldı.

Bol alışverİşlİ tanıtım

adL markasının ‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’ bahar koleksiyonunun tanıtımına ünlü yağdı. 1950’lerin zarifliğini ve Rönasans’ın tutkulu renklerini bir araya getiren koleksiyon, davetlilerden tam not aldı. Swissotel’de düzenlenen tanıtımda Tuba Ünsal, Burcu Esmersoy, Ahu Yağtu, Pınar Altuğ Atacan, Demet Kutluay, Yasemin Özilhan gibi ünlü isimler boy gösterdi.Tanıtımda ünlü isimler bol bol alışveriş yaptı.

Sanatseverler buluştu 

Akkök Holding ana sponsorluğunda düzenlenen Mamut Art Project, iş ve sanat dünyasının tanınmış isimlerinin katıldığı özel bir davetle KüçükÇiftlik Park’ta başladı. 2013 yılından bu yana genç sanatçıları, koleksiyonerler, galeriler, kültür-sanat kurumları ve sanatseverlerle buluşturan Mamut Art Project sergisi bu yıl 51 sanatçıyla start aldı. Açılışa ayrıca Nevbahar Koç, Banu ve Hakan Çarmıklı, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, İpek Dedaman, Selin Özkaynak gibi cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de bulunduğu pek çok konuk ilgi gösterdi.