Burcu Güneş kiminle düet yaptı?

BUKET KAHRAMAN
buketkahramanbk@gmail.com twitter: @buketkahraman Instagram: @buketkahraman

En sevdiğim seslerden biridir Burcu Güneş… Kendisi gibi sesi de naif ve durudur. Bir de bizi çok benzetiyorlar ya birbirimize. O yüzden ayrı bir seviyorum. Hatta konserlerinde bana ‘Siz kardeş misiniz?’ diye soranları bir bilseniz. Geçen yıl ‘Ara Ara’ diye bir single çalışması yaptı. Tüm âşıkların yolunu aydınlattı. Şimdi duydum ki yeni bir single projesiyle karşımıza çıkacak. O zaman ilk benden duyun. Behzat Gerçeker’in şefi olduğu ENBE Orkestrasıyla birlikte muhteşem bir düet yapmışlar. Yakın bir zamanda bir sürprizleri olabilir ama daha fazla bilgi verip sürprizi bozmak istemiyorum.

Demet fotoğrafları sildi

Demet Özdemir ile Yusuf Çim bir dargın bir barışık ilişkilerini yürütürken geçen hafta Demet Özdemir’in sosyal medya hesabından Çim’in tüm fotoğraflarını silmesi beni şaşırttı. Oysaki yakın çevreleri tarafından evlenme kararı aldıkları kulağıma geliyordu. Özdemir’in sosyal medyada yaptığı temizlik ayrılık sorularını ne kadar düşündürse de Yusuf Çim’in kısa bir süre sonra Özdemir ile birlikte çektirdiği foroğrafları henüz silmemesi ilişkinin henüz net bir şekilde bitmediğini de gösteriyor. Bakalım sonunda ne olacak.

‘Bulutlara Esir Olduk’ seninle! 

Herkesin bir tarzı var. Aslında ruhu var. Oğuzhan Koç, işte öyle... Tüm şarkılarının ayrı bir ruhu var.  Çünkü içinde yaşayan gerçek hikâyeler var. Tabii benim hissettiğim kadarı bu. Kim bilir belki de daha fazlası… Yeni single çalışması ‘Bulutlara Esir Olduk’u dinlediyseniz ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Bir de söylemesem olmayacak sanırım. Single çalışmasının adı ‘Bulutlara Esir Olduk’ yeni başlayacak bir dizi adı gibi durmuyor mu sizce? 

Demet Şener aldatıldı mı?

Demet Şener ve İbrahim Kutluay boşanma kararı almış. Daha doğrusu Demet Şener, bu kararı yalnız başına almış. Demet Şener bir televizyon programına bağlanıp konuyla ilgili açıklamalar yapıyor. Galiba reklam yaptığını düşünenler var ki bununla ilgili de açıklama yapma hissine kapılıyor. Şener “Benim ailem dağılıyor reklamımı düşüneceğim” diyor. Keşke bu açıklamaları bir televizyonda hiç yapmasaydı. Yanlış anlaşılabiliyor. Demet Şener aldatıldığını iddia ediyor. Sanırım mahkeme sürecinde oldukları için de belgeleri basına veremiyor bu yüzden de ileride kanıtlayacağım diyor. Bence bir anne olarak magazine malzeme olmadan da suskunluğunu koruyarak boşanma sürecini geçirebilirdi.