Bu ne hava?

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Buse Narcı, triko dökümlü tulumun rengi, modeli, beldeki kemer detayı, çantası, duruşu, saçları hele o gözlükleriyle bu ne hava dedirtiyor. Çok hoş görünüyor. Bravo.

Fazla iyisin! 

Deniz Akkaya, yine pantolon tercihinden botlarına, saçı, makyajına kadar baştan aşağı farklı, stil, güzel yani fazla fazla iyi…

O saçlar ne olacak? 

Seçkİn Piriler, öyle bir giyinmiş ki, konser izlemeye değil, sahneye çıkacak gibi.  Ama saçını yapmayı unutmuş. O saçlar, ağır makyajla izleyici değil de birazdan sahneye geliyorum der gibi. 

Şirin olmuşsun 

Zİynet Sali, beyaz elbisen güzel, ayakkabıların güzel, o balerin topuzun, sade makyajın ve gözlüklerinle çok şirin olmuşsun.

Kumral daha güzel 

Hande Subaşı, denim şortu, beyaz atleti, kemeriyle sade, spor hali hoş ama en hoşu da koyu renk olan saçlarının kumral hali olmuş.

Bırak dağınık kalsın 

Demet Özdemir, bırak dağınık kalsın demiş; yırtık kot şortun üzerine beyaz atleti giyip beline de bir erkek gömleği bağlayıp atmış kendini sokağa. Ama bu hali bile doğal ve güzel.

BAYRAM ALIŞVERiŞi iÇiN TREND PARÇALAR

Bayrama sayılı günler kala tam da yazın son ayındaki bu bayram tatilinde hem şık hem de tatil konforunu sağlayacak doğru parçaları bulmanız önemli. Bu yüzden bu stil önerilerimize bakmadan alışverişinizi yapmayın derim.

Beyaz renkten vazgeçmeyin.

Fırfır detaylar: bluzlar ve elbiseler hem yaz akşamlarının en trend parçalarından hem de sizi olduğundan daha gösterişli gösterecektir.

Metalik renkler ve parçalar bir elbisede veya bluzda küçük detaylarda bile sizi ışıl ışıl gösterecektir.

Çiçek desenler, yazın en vazgeçilmez trendlerinden. 

Pembe veya fuşya renk, bavulunuzdaki küçük bir parça da mutlaka olsun.