Bravo

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Aslışah Alkoçlar o kadar yaşına uygun ve fresh duruyor ki;  sıfır makyajlı yüzü, gri denim pantolonu, ayakkabıları, tişörtü ve çantasıyla kocaman bir bravo diyoruz.

Bu hali de güzel 

Başak Dizer Tatlıtuğ, şıklıktaki başarısını spor giyimde kanıtladı. Sweatshirt ile kombinlediği kırmızı pantolonlu stili ancak bu kadar güzel olabilirdi. 

Elbiseyi sakla lazım olur 

Deniz Seki bu elbiseyi saklasın bence ve 2 beden küçülünce giysin. Kıyafeti güzel ama şu an kendisini olduğundan kilolu göstermiş elbisedeki fırfır detaylar… Saçları da çok yakışmış ama güzel yüzüne.

Gözlükler star 

Begüm Şen, buz mavisi denim üzerine mavi işli trikosu ve yeşil kapitone montu içinde sade… Ancak gözlükler star bu kombinde…

Sarı papatya 

Gülben Ergen, sarı derin yırtmaçlı elbisesi için de hiç olmadığı kadar zayıf ve hoş görünüyor. Dalgalı saçları ve doğal makyajıyla baştan aşağı harika. Yıllara meydan okuyanlardan… 

Tarzı değişmiyor

Nefise Karatay, siyah kumaş pantolon üzerine bej trençkotu ve siyah çantasıyla yine aynı tarzda… Güzel, zarif… Ancak her şey aynı... Biraz tarzın dışına çıkıp şu klasik giyimden kaçınsa daha da güzel olur.

COACHELLA’NIN EN STiL iSiMLERi 

1. sırada tabii ki Beyonce’tur. Olivier Rousteing imzalı Balmain tasarımlarla sahnenin de, modanın da hakkını verdi.

2. sırada Izabel Goulart, hiç abartmadan mini kot şort, spor ayakkabıları ve doğal halleriyle ‘Hiçbir şeye ihtiyacım yok’ der gibiydi.

3. sırada Bella Hadid ve Gigi Hadid kardeşlerde sadece kot pantolon üzerine giydikleri ince askılı bodyleriyle sadeliğin en güzel hallerini gösterdi.

Ve gelelim Türkiye’nin Coachella güzellerine.Şeyma Subaşı, saçları, tarzıyla tam bir Coachella kızı.Hande Erçel, maalesef sanki oraya ait değil gibi.