Bond kızları gibi

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Çağla Şıkel, siyah deri etek ve ceket içine giydiği beyaz tişört kombini ve siyah çizmeleri içinde çok hoş. Doğal toplanmış saçlar ve makyaj, kusursuz bir fizik olunca James Bond kızlarından farkı yok.

Güzel ve zarif 

Selin Gökbakar, gold payetli uzun gece elbisesini o kadar güzel taşımış ki, kırk yıllık modeller gibi. Elbisenin tek kusuru kumaşın payetlerinin dökülüp kesik kesik olan yıpranmış hali. Onun dışında çok zarif görünüyor.

Hep bir dağınık 

Asena Atalay’ı bir gün şık görürsek şaşıracağız. O yeşil çiçekli basma etek üzerine beyaz triko ayrı bir boyut o ten rengi botlar o kot ceket hepsi ayrı boyut. Yine rüküş, yine dağınık...

Zirvedesin 

Ebru Gündeş, ten rengi transparan üzerine siyah pullarla şekillendirilmiş elbisesi içinde sahnelerin en şık kadını kesinlikle. Saç ve makyaj harika. Zirvedesin.

Yine olmamış

Birce Akalay, yaşına ve fiziğine uygun stili bulamayan isimlerden. O elbise tek renk olsa, o yaka olmasa, o etek boyu biraz daha kısa olsa da yine de olmamış maalesef. 

Kırmızının sultanı

Seda Sayan, kırmızıyı hem en güzel taşıyanlardan hem de fiziğine en yakışanı kombileyenlerden... Kırmızı elbise baştan aşağı çok yakışmış. Kol, file çorap detayı ayrı bir hoş. Ölçülü ve derli toplu olmuş.

Kışın en cesur rengi beyaz  

Beyaz yaz rengidir hepimiz için. Ama bu sene moda kurallarını değiştirdi ve beyaz kış renklerinin arasında yerini aldı. Kışın beyaz giyilmez tanımı artık tarihe karıştı. Beyaz montlar, kabanlar, yağmura çamura rağmen stil sahiplerinin favorisi oldu. Beyaz jean ve triko kazaklar sokak modasına ayrı bir şıklık getirdi. Beyaz pantolon ve ceket takımlar kesinlikle en şık davetlerde bile dikkat çeken en güzel kombinlerden oldu. Yani beyaz artık sadece yazın değil kış aylarının da en favori rengidir. Bunun en güzel örneği de kuşkusuz Adriana Lima’nın beyaz balıkçı yaka triko elbise ve mantosuyla verdiği görüntüdür.