Boğaz’a karşı balık keyfi

Anadolu yakasının incisi Anadolu Hisarı’nda denize sıfır bir konumda bulunan Uskumru, yeni balık spesiyalleriyle kış sezonuna hazır.

İstanbul ve Boğaz lezzetlerinin seçkin tatlarını bulabileceğiniz Uskumru mutfağı kadar dekorasyonuyla İstanbul deniz restoranları arasına iddialı bir giriş yaptı. Restoranın birbirinden zengin mönüsünde her gün denizden taze olarak çıkarılan balık çeşitleri, damaklarda eşsiz tatlar bırakan mezeler ve mekâna özel spesiyaller bulunuyor.

Nişantaşı’nda lezzet durağı

Can Yayınları ve Socrates dergisi ekibinin işbirliğiyle açılan Socrates Bistro günün her saatinde keyifli anlar yaşatmaya davet ediyor. Özgün dekorasyonundan mönüsüne kadar incelikli bir planlamanın eseri olan mekânda günün her saati vakit geçirebilecek, ilerleyen günlerde büyük spor etkinliklerini takip etme olanağı bulabileceksiniz. Mekânın mutfağında özel olarak imal edilecek sosislerden tutun da, beyin kızartma, tavuk ciğer mousse, yengeç burger, sous vide antrikot ve kahvaltı saatlerinde özel reçeller gibi özgün lezzetleri tadabileceğiniz Socrates Bistro’nun bir özelliği de her yemeğin sınırlı miktarda ve taze malzemelerle yapılması...