Bodrum’un yenisi

Bodrum merkez Marina’da bulunan The Moss Marine kapılarını hizmete açtı.

Aynı anda 600 kişiyi ağırlayan mekânın, ön bölümü tamamen Marina’da ve deniz manzaralı ve iki yan açısı da boydan boya açılabilir camdan oluşmakta. Ayrıca tavan bölümünü de tamamen açılır kapınır sistemle donatılmış. Mekân içerisinde çok değerli parçalar kullanılmış. Her bir detay özel mimarı dokunuşla taçlandırılmış. Mekân 12 ay ve haftanın yedi günü olmak üzere hizmet vermekte. Dj performans ağırlıklı olan işletmede haftanın belli günleri özel gösteriler ve canlı performansa da yer verilmekte.  

Happy hour zamanı  

Bodrum’da üç yıldır hizmet veren Zayo Beach, sezona ‘merhaba’ dedi. Mekân hem müzik formuyla hem de yeni dekorasyonuyla göz dolduruyor. Mekân haftanın yedi günü 16:00-21:00 arası enerjisi yüksek, eğlenceli ve Yalıkavak’ta öncü olmuş happy hour’larında bu sene birçok ünlü ismi konuk edecek. Ayşe Hatun Önal, Deeprise, Arem & Arman, Big G, Cielo ve Burak Hakkı Kapan gibi isimlere ev sahipliği yapacak. 

Yöresel bir tat 

Çeşit peynirler, çiftlikten gelen yumurtalar, günlük pişen ekmekler gibi özgün lezzetlerle değişmez kahvaltı mekânları arasında yer alan Saray Muhallebicisi, son zamanlarda bu mönüye eklediği otantik tatlarla dikkat çekiyor. Yöresel bir tat mıhlama! Lezzetli bir mıhlamanın en önemli özelliği doğal ve taze ürünlerle yapılmış olmasıdır. Su ve kol böreği de ustalıkla mekânda yapılıyor. 

Şımartan tatil 

Antalya’nın incisi Belek’te konumlanan Cornelia Diamond Golf Resort Spa, şımartan lüks hi zmeti, konforlu odaları, zengin ve lezzetli açık büfesinin yanı sıra, kendinizi gurme hissettiren 9 A La Carte Restoranı ve göz alıcı mimarisiyle unutulmaz bir tatil sunuyor. Otel, dünya mutfaklarından tarifsiz lezzetler sunan restoranlarıyla sizleri unutulmayacak yemek yolculuğuna çıkarıyor.