Bodrum’un ‘En’leri

Gecesi gündüzü ayrı bir renk olan Bodrum, tatilcilerin uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor! Kalacağınız oteller, serinlemek için tercih edeceğiniz beach’ler ve gece kaliteli eğlenebileceğiniz tüm mekânları sizler için derledik. İşte tatil cennetinin öne çıkan mekânları…

OTELLER

Tatilde rahatlığı ve lüksü tercih edenler için hem konumu hem de deniziyle beklentilerinizi karşılayacak oteller sizleri bekliyor. 

Rixos Premium Bodrum

Şehir merkezine 10 km ve Bodrum Havalimanı’na 25 km mesafede bulunan otelde, Ege Denizi’nin huzurlu atmosferinde güneşin, denizin, eğlencenin, yeme içmenin tadına varacağınız; hafızanızda yer edecek bir tatil yaşayabilirsiniz. 

Thor by Alkoçlar Exclusıve

Torba’da tatilcileri selamlayan otel, ultra her şey dahil konseptiyle dinlenmenin hakkını veriyor. Yeşillikler arasında denizin ve güneşin keyfini doyasıya çıkarırken servis edilen lezzetli yemeklerle de keyfinize keyif katabilirsiniz. 

Azka Hotel:

Bardakçı Koyu’nda yer alan Azka Otel, misafirlerine hem eğlence hem dinlenmeyi sunuyor. Gündüz vakti denizin tadını doyasıya çıkarırken akşam ise birbirinden ünlü isimlerin sahneleriyle renkli anlar yaşayabilirsiniz.

RESTORAN

Ege’nin incisi Bodrum, eğlencenin yanı sıra damak zevkinize uygun birbirinden leziz mekânlarıyla da dikkat  çekiyor.

MUFLA RESTORAN

Yalıkavak’taki Mufla Restoran hem lezzetleri hem de eğlencesiyle tatilcilerine hoş anlar yaşatıyor. Mekânda haftanın iki günü Ayta Sözeri, sahne alıyor. 

MARTiNEZ TÜRKBÜKÜ

İmzalı reçeteleriyle bir lezzet ritüeli sunan Martinez, Bodrum Türkbükü’ndeki şubesiyle de iddialı... Bella Sombra Otel’in içinde konumlanan mekânda ünlü isimler çıkıyor. 

ATILAY BALIK 

Türkbükü’nde konumlanan Atılay Balık, hem lezzetleri hem de manzarasıyla misafirlerine unutulmaz bir hatıra yaşatıyor. 

ARNAVUTKÖY BALIkÇISI

Mavi Suit Otel’de hizmet veren Arnavutköy Balıkçısı, taze deniz ürünleriyle lezzetseverlere alternatifler sunuyor. 

EĞLENCE

Eğlence ve müzik, Bodrum gecelerinde yaz aylarında sesi biraz daha açıyor! Çalınan müzik ve kaliteli ortamlarıyla sizi rahatlatacak mekanlardan bazıları..

Türkbükü Sess: 

İstanbul eğlence hayatının en gözde mekânlarından Sess, yaz sezonun gelmesiyle birlikte eğlenceyi Ege kıyılarına taşıdı. Yıllardır tatilcilerle müziği buluşturan mekân bu sene de çaldığı Türkçe şarkılarla müziğin sesini açacak. 

Sahne İstanbul

Bodrum Sahne İstanbul, ünlü sanatçıları Ege’ye taşıdı! Türkbükü’nde bulunan Sahne İstanbul, Demet Akalın, Serkan Kaya gibi isimleri sahnesine çıkararak Bodrum gecelerine yeni bir anlayış getirdi. 

PEOPLE TÜRKBÜKÜ

Bodrum’un bu yaz en merak edilen mekânı hiç kuşkusuz Jüpiter Grup’un People’ı. Tayfun Topal’ın sahibi olduğu mekân Türkbükü Kuum Otel’in içinde hizmete girdi. İşletmede Deniz Seki ile Cenk Eren sahne alıyor. 

BEACH

Tatilin vazgeçilmezi güneş, kum ve denizin hakkını vererek keyfini süreceğiniz beachler, yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmezi oluyor. Beach’lerde günlük kişi başı en az 200 TL’yi göze almak gerekiyor. 

X BEACH:

2015 yılında Bodrum’un en iyi beach’i seçilen X Beach Yalıkavak, Maldiv konseptli yepyeni yüzüyle bu yaz misafirlerini tropik bir yolculuğa çıkarıyor.

ZAYO BEACH

Giriş ücreti 50 TL olan mekân, sahneye çıkardığı DJ’ler ve sanatçılarla eğlenceyi bir an olsun azaltmıyor. 

MOON BEACH

Yalıkavak’ta bulunan Moon Beach, çeşitli aktiviteler eşliğinde tüm elektriğinizi ve kötü enerjinizi kumsalına bırakıp rahatlayacağınız bir yer sunuyor. 

BODRUM TURU

Tatil anlayışınız deniz, kum ve güneş yerine yeni lezzetler tatmak ve farklı yerler görmekse eğer, aşağıdaki yazıda size yapabileceğiniz alternatifleri sunduk.

Yalıkavak merkezindeki Boşnak Börekçisi’de lezzetli tatlar deneyebilirsiniz. 

Üçkuyular’da bulunan Azmakbaşı Döner’de yemek yiyebilir, Yunuslar Fırın’da kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz.

Gümüşlük’teki mekânlarda hem doğanın hem de balığın tadını çıkarabilirsiniz.

Bodrum merkezinde Big CeyCey adlı korsan tekneyle koyları gezerek, denizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.