Bodrum’da sanat

Cemiyet hayatının ünlü çifti Ayfer Toprak- Cengiz Karavan, Türkbükü’nde düzenledikleri serginin açılışında seçkin isimleri bir araya getirdi.

Toprak Sanat Galerisi bünyesinde düzenlenen sergide, 40 adet günümüz Türk ressamların eserleri görücüye çıktı. Hem bir sosyal sorumluluk projesi hem de sanatın geniş kitlelerle buluşması adına önem taşıyan sergiden elde edilen gelirin önemli bir kısmı Bizim Çocuklarımız Derneği’ne bağışlanacak. Türkan Sabancı, Bilge Eren, Melisa Tapan ve Beril Akçay gibi isimlerin katıldığı sergi büyük bir ilgi gördü. 

Çeşme rengârenk

Cemiyet hayatının ünlü isimleri hafta sonu Ege’nin incisi Çeşme’ye akın etti. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası boşalan Çeşme caddeleri yine eski günlerine geri dönüş yaptı. Hareketlenen Çeşme’de birçok ünlü isim Alaçatı sokaklarında objektiflere yansıdı. Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Tansa Mermerci- Can Ekşioğlu, Çiğdem Kayalı, Emre Çapa- Miray Beşli, Sinan- Melda Kosif göze çarpanlar arasındaydı. 

Yeni yaşa özel kutlama 

Aktürk Hotels Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Aktürk Pehlivanlar, doğum gününü Çeşme Alaçatı’da dostlarıyla birlikte kutladı. Aslı Hanım eşi Bora Pehlivanlar ile Alaçatı’daki Kapa Restaurant’ta 15’e yakın dostunu ağırladı. Metin-Aslı Şen, Selim-Eda Kosif ve Mert Gocay gibi ünlü isimler Aslı Hanım’ı bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Restoran çıkışı Alaçatı’da rastladığımız ünlü isimler, gazetecileri kırmayarak objektiflere poz verdi.