16 yıldır birçok ilke imza atan otelin Genel Müdürü Melih Alemdar; özenle her ayrıntıyla ilgileniyor. Ultra her şey dahil hizmet veren otelin zengin açık büfe ana restoranların yanı sıra İtalyan, balık, kebap ve Çin restoranları da yer alıyor. Ünlü gurmelerden tam puan alan restoranlardan balık ve Çin denize sıfır; İtalyan ve kebap ise tepede deniz manzarası konumuyla dikkat çekiyor. Balık restoranı ise size üç farklı balık seçeneğini sunuyor. Tatlı çeşitleri her restorantın mönüsüne uygun hazırlanıyor. Otelde ailenizin küçük fertleri için de sayısız olanak ve eğlence var. Kaydıraklı “Çocuk Havuzu” oyun parkı, profesyonel eğitmenlerden gün boyu animasyon, “Mini Mini Açık Büfe” çocuk filmleri gösterimi bulunuyor. Mini hayvanat bahçesi, havuz, çocuk şezlongu, yemek mönüsü ve mini discoyla çocuklara hizmet sunuluyor.
Göcek’te yeni steakhouse
D-Resort Göcek içinde hizmet veren gurme restoranlarına bir yenisi daha katıldı. Türkiye’de “Steakhouse” kavramının öncüsü olan Günaydın Steakhouse ve Kasap, D-Resort Göcek’teki yeni şubesinde et severlere hizmet verecek.
Yarımada manzaralı lezzetler
Conrad İstanbul Bosphorus deneyimli şeflerinin özenle oluşturduğu özel mönülerle farklı bir lezzet deneyimi sunuyor. Tarihi Yarımada manzarasıyla ön plana çıkan işletmenin popüler restoranlarından Summit Bar & Terrace salata çeşitleri, et ve balık ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor.