Bir Zamanlar Çukurova'nın günü de dahil her şeyini kaptılar! Yerine geçen diziyi gören şaştı kaldı

ATV ekranlarında yayın hayatına yeni sezonda başlayan Vahide Perçin ve Erdal Kesal'n başrollerinde yer aldığı Aldatmak dizisi izleyici tarafından kısa sürede sevildi. Adana'da geçen Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha ve Uğur Güneş'in canlandırdığı Yılmaz'ın çaresiz aşk hikayesinin konu edinildiği Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine gelen Aldatmak, oyuncu kadrosu ile final yapan diziyi aratmadı. Hikayesi ile dikkatleri üzerine çeken Vahide Perçin ve Erdal Kesal'ı başrollerde buluşturan dizi büyük beğeni topladı.

Başrollerinde Vahide Perçin, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova 4 sezon boyunca ATV ekranlarında yerini aldı. 1970'li yıllarda, İstanbul'da evlenmeye hazırlanan iki gencin başına hiç hesaba katmadıkları bir olay gelir. Kader bu çifti, Adana'da Çukurova'nın uçsuz bucaksız coğrafyasına bırakır. Züleyha ve Yılmaz'ın aşk hikayesi sonradan değişen konusu ise izleyenleri ekran başına kilitledi. Yayınlandığı gün reytinglerde ilk sıralarda yerini alan dizi final yapması ile hayranlarını üzdü.

ALDATMAK DİZİSİ İZLEYİCİ TARAFINDAN OLUMLU KARŞILANDI

Uzun zaman boyunca devam eden final yaparak ekran macerasını noktalayan başarılı yapım yerine yeni sezonda Aldatmak dizisi getirildi. ATV'nin yaptığı hamle izleyici tarafından olumlu karşılandı.

Vadide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Meltem Baytok ve Feyza Sevil Güngör gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Aldatmak dizi farklı konusu ve oyuncuları ile izleyenlerden tam not aldı.

ALDATMAK BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'NIN BOŞLUĞUNU DOLDURDU

Aldatmak dizisi şimdiden fenomen bir yapım olarak hafızalarda yer edinen Bir Zamanlar Çukurova'nın boşluğunu doldurdu.