Bir Demet fırfır

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Demet Özdemir, esmerlere yakışan renk kırmızı diye elbiseyi sırf renk olsun diye giymiş. Elbisenin boyu, modeli, fırfırın genişliği hiç hoş görünmüyor. O çorapsız bacaklara tunik giymiş de altına bir şey giymeyi unutmuş gibi. 

Ah Ahu Ah! 

Ahu Yağtu, hep bir şey eksik gibi duruyor. Aslında klasik, sade hoş da görünüyor üzerindeki parçalar ayrı ayrı ama ne pantolonun kesimi, ne o file çoraplar, ne o ayakkabı ve çanta, kemer, gömlekle yine vasat.

Çizme=Star 

Demet Akalın, yine star çizmeyi bulmuş giymiş. Çizme o kadar güzel ki, elbisenin güzelliği, yanında sönük kalmış. Amaç o güzel çizmeyi göstermekse, çizme doğru elbiseyi bulmuş diyebiliriz. Çok iyi 

görünüyor.

Şapkalı da şapkasız da olmaz 

Hande Erçel, madem spor casual bir tarz yaratacaktın, o kumaş etek yerine denim bir parça giymen gerekecekti. Tişört o eteğin parçası değil. Bu şapka da şirin görünmek dışında bir işe yaramamış. Yani kısaca bu kombin olmamış. 

Uyumsuz ikili 

Elçin Sangu ve Barış Arduç, belli ki birbirlerinden habersiz kombin yapmışlar. Barış Arduç damat gibi özenmiş fazlasıyla da Elçin Sangu fazla sönük kalmış yanında. Yeşil kadife üç parçadan oluşan kıyafeti eh işte dedirtiyor. Güzel ve yakışıklı ama uyumsuz bir çift var karşımızda.

Tam bir görümce 

Gupse Özay, elbisesinin içine bir de siyah çorap giyseymiş tam olacakmış karalar içinde. O çizmeyi madem giydik o etek boyu yanlış, hele o oversized pullu ceket kendisini o kadar geniş göstermiş ki kesinlikle yanlış tercih. Maalesef olmamış. 

Kırmızı trend ve kırmızının gücü 

Bu sezonun en güçlü rengi kırmızı olacak. Hiç tereddüt etmeden kırmızının her tonunu kullanabileceksiniz. Renklerin en dikkat çekici olanı şüphesiz, bir ruj bile kadını çok güçlü hissettirirken bir de elbiselerin içinde düşünün.

-Kırmızı balıkçı yaka trikolarınızı gardırobunuzda kış sezonunda eksik etmeyin.

-Kırmızı triko elbiseler de kışın gündelik hayatta önemli olacak.

-Mutlaka bir trençkot ve palto kırmızı veya kırmızı ekoseli kışın en önemli parçası

-Kırmızı halı şıklığı bu sene kırmızı gece elbiseleriyle önemli markaların koleksiyonunda da yer aldı.               

-Kırmızı bir şal, bere, atkı bile çok tarz görünmenizi sağlar.

-Kırmızı bir ayakkabınız yok ise alın derim.