Bihter ve Behlül'lü Aşk-ı Memnu'da yapılan inanılmaz çekim hataları! Bugüne kadar kimse fark etmedi

Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi bir dönemin en çok izlenen yapımlarından oldu. Yaz aylarında tekrar bölümü ile izleyici karşısına çıkan Aş- Memnu'daki çekim hatası ise yıllar sonra ortaya çıktı. He yıl final bölümüyle Twitter'da trend listesinde yerini alan dizinin çekim hataları yeniden gündeme geldi.

Başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu, Selçuk yöntem, Batuhan Karacakaya ve Baran Akbulut'un yer aldığı Aşk-ı Memnu Türk dizi tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

AŞK-I MEMNU'DA YAPILAN İNANILMAZ ÇEKİM HATALARI

Final bölümü ile büyük ses getiren ve yaz aylarında yayınlandığı bölümleri ile reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinde yapılan çekim hataları yıllar sonra ortaya çıktı.

İşte Aşk-ı Memnu'da yapılan çekim hataları;

Fenomen dizide Beren Saat'in canlandırdığı Bihter karakteri makyajını yaparken diğer yandan da cep telefonuyla konuşuyor. Ancak Bihter'in telefonuna dikkatle bakanlar ters tutulduğunu fark etti.

Aşk-ı Memnu'nun final bölümündeki o çekim hatası ise ağızları açık bıraktı. Aşk-ı Memnu" dizisinin finalinde Bihter'in mezar taşında doğum tarihi 1983 yazıyordu ama bundan bir kaç bölüm önce eve gelen trafik cezası makbuzunda doğum tarihinin 1979 olduğu görülüyordu.