Benim Güzel Ailem'in Canan'ı Seray Gözler'in eşi EDHO'nun yıldızı çıktı! 31 yıldır evlilermiş

Serra Pirinç, Melis Babadağ, Erdal Özyağcılar, Onur Buldu ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı TRT1'de ekrana getirilen ''Benim Canım Ailem'' dizisinde canlandırdığı ''Canan'' karakteri ile adından söz ettiren Seray Gözler'in hayatıyla ilgili şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Benim Güzel Ailem'in Canan'ı Seray Gözler'in Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız ismi ile evli olduğunu duyanların ağzı açık kaldı.

TRT1'de ekrana getirilen ancak reytinglerde beklenen başarıyı elde edemeyen "Benim Canım Ailem" dizisinde sona gelindi. Usta oyuncu Seray Gözler'in Canan karakteri ile izleyici karşısına çıktığı "Benim Canım Ailem" kadrosunda Serra Pirinç, Melis Babadağ, Erdal Özyağcılar, Onur Buldu ve Nergis Kumbasar rol alıyor.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ve yıllardır ekranlarda boy gösteren Seray Gözler'in hayatını araştıran sevenler şaşırtan bir gerçekle karşı karşıya kaldı.

SERAY GÖZLER'İN EŞİ EDHO'NUN YILDIZI ÇIKTI

Özel hayatı merak konusu olan Gözler'in eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı. Usta oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yıldız ismiyle evli olduğu öğrenildi.

1992 yılında tiyatro turnesine çıkan Gözler, Diyarbakır'da eşi ile tanıştı. Ünlü oyuncunun eşi bir döneme damgasını vuran ve reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Mesut'u Saydam Yeniay'dan başkası değil.

Seray Gözler ile Saydam Yeniay'ın evliliğinden Ege Yeniay adını verdikleri oğulları dünyaya geldi.