Bebek güzelliği

Sevcan BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Seda Bakan öyle güzel görünüyor ki bu ekru derin yırtmaçlı elbise içinde. Ekstra bir güzellik gelmiş sanki kendisine. Saçı ve makyajı da harika… Tamamdır bence.

MEVSİMLERİ ŞAŞIRDI

Hilal Altınbilek, yazlık ayakkabılar, taşlı pantolon, fermuarlı beli açık bluz, bir de üzerine uzun montuyla ya mevsimleri şaşırdı ya da kafası karışık.

SİYAHIN EN GÜZEL HALİ

Aslı Enver, siyahlara bürünmüş. Ancak saçından makyajına kadar baştan aşağı bu kombin içinde harika görünüyor.

YILIN RÜKÜŞÜ OLUR

Deniz Seki’de kilolar gitti, güzelleşti ama kıyafet konusunda hâlâ bir adım yol alamadı. Bu gecelikten bozma elbiseyle yılın ilk rüküşlerine aday olur.

AVANTAJ SENDE

Ivana Sert her giydiğini çok güzel taşımamış olsan o elbise olmazdı ama sen giyince olmuş. Hele ki ayakkabılar çok hoş görünüyor. 

ÇİÇEK GİBİSİN

Işıl Reçber, kendi çiçek gibi zaten ama o çiçek desenli etek üzerine minik yine aynı desenli şifon bluz ve ayakkabılarla maalesef bu sefer olmamış. 

Taklitler asıllarını yaşatır mı? 

‘Taklitler asıllarını yaşatırmış’ sözü mazi oldu. Neden derseniz; kopyalama moda dünyasında artık öyle bir boyuta geldi ki taklitlerle orijinal ürünler arasındaki farkı ayırt edemiyorsunuz. Markalar kopyalama ürünlerle baş etmek de oldukçe zorlanıyor. Sosyete bile markaların birebir taklitlerini neredeyse yarı fiyatına almanın yolunu bulmuş. Bu durum dev firmaların işine sekte vuruyor. Özellikle Türkiye’de marka üreten üreticiler, tüm dünya ülkelerinde temsilcilikler oluşturmak zorunda kalmış. Markanın hem satışı hem de denetimi sağlamak için.