Baştan ayağa marka

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Burcu Şendir, meşhur markanın her parçasını üzerine almış, farklı da olmuş. Hem spor hem şık... 

BOYDA PROBLEM VAR

Ezgi Mola; kırmızı renk güzel, elbise modeli güzel de ya bu elbisenin boyunda ya da ayakkabılarında bir problem var. Yüksek topuk bir ayakkabı ve bu elbise uzun olsaydı eminim çok hoş olurdu.

DEFiLEDEN ÇIKMIŞ GİBİ

Çağla Şıkel; tamam çok iyi bir model, fizik muhteşem de bu üzerindeki elbiseden ziyade iç giyim defilesindeki geceliklerden ne farkı var? Victoria’s Secret defilesinden çıkmış gibi.

BiR DEMET ŞIKLIK 

Demet Akbağ, çok zarif olmamış mı? Pantolonu, ceketi, babetleri ama özellikle o perçemlerle yüzü ve makyajı harika görünüyor. 

PRENSES TUBA 

Tuba Ünsal, yine fırfır ve sırt detaylı uzun elbisesi içinde adeta prensesler gibi olmuş. Sade topuzu, makyajı da elbisenin önüne geçmeyerek çok hoş olmuş.

TAM AVM KIYAFETİ (!) 

Bensu Soral, siyah kapüşonlu tunik, çizmelerin, çantan tamam da o renkli kürk ceketle, o şapkayla AVM’de gezilir mi? Bari o şapkayı çıkarsaydın… 

YÜKSELEN TREND ‘DERİ’

Sonbahar-kış ayları geldi. Ve her kadının gardırobunda olması gereken en önemli parçadır deri ceket. Hele ki siyah bir deri ceketiniz var ise gardırobunuzda ne giyerseniz giyin, üzerinizdeki deri ceket sizi mutlaka hem şık hem stil gösterecektir.

İster bir jean ve tişört üzerine giyin,

İster bir tayt ve uzun çizme üzerine giyin.

İster bir gece elbisesinin üzerine bir davete giderken giyin.

İster eşofman ve tişört üzerine giyin.

Hem gündüz, hem gece bu tek parçayı çok doğru kullanırsanız şık olmamak elde değil.