Başak Gümülcinelioğlu'nun 30 yıllık evliliğini 'Yargı' kurtardı

Başak Gümülcinelioğlu, ABD'de bindiği taksi şoförünün evlilik sorunlarını ‘Yargı' dizisiyle çözdüğünü anlattı: “Ayrılmak üzere olan çift, Türk dizisi izleyerek vakit geçirmiş ve barışmışlar.”

ABD'de bir süredir dil eğitimi alan oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, Los Angeles'ta bindiği bir takside gururlu bir an yaşadı. Gümülcinelioğlu, bir sezon kadrosunda bulunduğu 'Yargı' dizisinin Porto Rikolu bir çiftin 30 yıllık evliliğini kurtardığını söyledi. Oyuncu, taksiciyle arasında geçenleri şöyle anlattı: "Bugün takside Porto Rikolu bir şoföre denk geldim. Türk olduğumu söyleyince heyecanlandı ve 'Biz karımla 30 yıldır evliyiz. Ancak son zamanlarda çok iyi anlaşamıyorduk. Birlikte bir şeyler yapamaz hale gelmiştik, sonra karım bir Türk dizisi izlemeye başladı. Beraber her akşam bir şeyler yaptık, film izledik. Böylece eşimle evliliğimizi kurtardık' dedi. Dizinin adını sordum. 'Yargı'nın adını söyledi. Çok duygulandım."

HAYATA DOKUNUYOR

Gümülcinelioğlu'nun sözlerinin ardından dizinin senaristi Sema Ergenekon, daha önce de diziyi seyredip intihar etmekten vazgeçen bir genç kızın olduğunu belirterek, "Hiç bilmediğim insanların hayatlarına etki etmek çok mutluluk verici" ifadelerini kullandı.

Dizinin başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor.