Balığa lezzetli dokunuş!

Köşebaşı’nın balık markası Köşebalık, misafirlerine hem tanıdık olduğu hem de çok farklı yorumlanmış reçetelerle özel bir balık ziyafeti sunuyor.

Kadıköy’de bulunan mekânın mönüsünde en çok dikkat çeken lezzetlerinin başında ise levrek beyti geliyor. Beytinin balıkla yorumlanışı misafirlerden tam not alırken diğer dikkat çeken lezzetler arasında ise balık kokoreç, balık köfte, fesleğenli levrek, deniz krep, kerevizli ahtapot, Ege lokumu gibi meze ve ara sıcaklar yer alıyor. 

Beyoğlu’nun yeni gözdesi 

Yeme- içme sektörünün önde gelen isimlerinden Mari Esgici, sekiz yıl boyunca işlettiği ‘Mekan’ isimli restoranı devredip kendi ismiyle Beyoğlu’nda yeni bir mekân açtı. Uğur Yücel, Cem Yılmaz, Şener Şen, Ara Güler ve daha birçok ünlünün uğrak yeri olan mekânda Ermeni mezeleri başta olmak üzere, farklı etnik lezzetler, mezeler, dalak dolması, Rus mantısı, gibi ilginç tatlar yer alıyor. Mekân kahvede de iddiasını ortaya koyarken, karabiber kurabiyeleri, elmalı tartı, ballı zencefilli limonatası da favoriler arasında… 

Pizzanın 38 çeşidi!

Pizza restorantı Bafetto her geçen gün kendini yenilemeye devam ediyor! Baffetto da farklı otlarla donatılmış vejetaryan lezzetlerden etli, deniz ürünlü ve tavuklu pizzalara, peynir çeşitlerinin dans ettiği pizzalardan sadece Baffetto’ya özel reçetelere kadar tam 38 çeşit pizzayı müşterilerine sunuyor. Mekânın yeni mönüsünün sürprizleri ise lazanyalar ve trelatte ile çıtır kadayıflı muhallebi!