Azra’nın en büyük hayali ne?

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

2002 Dünya Güzeli Azra Akın da evliler kervanına katılmaya hazırlanıyor. 2013 Mayıs ayından itibaren Atakan Koru’yla beraber olan Akın,  Türk örf ve âdetlerine uygun telli duvaklı köy düğünü yapacakmış. Hatta iddiaya göre bu fikir Azra Akın’dan çıkmış. Hollanda doğumlu Azra Akın’ın en büyük hayali âşık olduğu ülkede evlenmek olunca düğünü ağustos ayında damat Atakan Koru’nun memleketi Edirne Keşan’da yapmak olmuş. Çift yeni evleri için perde alışverişine bile çıkmış.

Sanat dünyasında kara bulutlar dolaşıyor

Magazin ve sanat dünyası sıkıntılı bir ayı geride bıraktı. Yeşilçam’ın usta oyuncusu Bülent Kayabaş, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirirken sevenlerini yasa boğdu. Diğer yandan beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal’ın sağlık durumunda iyiye doğru gelişme gözlenmemesi sevenlerini üzüyor. Yaşanan üzücü olayların yanı sıra camiada tatlı telaşlar da yok değil. Acun Ilıcalı’nın evlilik kararı ve Cem Yılmaz’ın yeni film heyecanı sanat dünyasını harekete geçirdi diyebilirim.

Arda saçını para için mi ektirdi?

Geçirdiği psikolojik rahatsızlık nedeniyle ekranlardan uzaklaşan Arda Kural, uzun süre sokaklarda yaşamıştı. Kural eski şöhretli yıllarına geri dönmek için ekranlara geri döneceğini yakın zaman önce açıklamıştı. Yıllar içinde dökülen saçlarını ektirme kararı alan oyuncu, kısa bir süre önceden saçlarını ektirmişti. Duyduğuma göre Arda Kural bu işlemden yüklüce para almış. Yani Arda Kural, eski görkemli saçlarına hem yeniden kavuşacak hem de üzerine para kazanacak. Yine iddiaya göre aynı saç hekim uzmanı aynı şartlarda tedaviyi oyuncu Metin Yıldız için de uygulamış. 

Keremcem ve Ezgi ayrıldı mı? 

Geçen hafta yayın günü değiştiği için reyting kurbanı olan ve final gününden çok önce final yapmak durumunda kalan ‘O Hayat Benim’ dizisinde sular durulmuyor. Ateş karakterine hayat veren Keremcem, dizide ‘Bahar’ı canlandıran Ezgi Asaroğlu ile aşk yaşamıştı. İlişkilerinin 10. ayında ayrılan sevgililerden Ezgi Asaroğlu, diziden ayrılmayı bile düşünmüştü ki çok geçmeden yeniden barışınca bu düşünce rafa kalkmıştı. İddiaya göre sessiz sedasız ayrılan sevgililer hiç kimseye belli etmeden aynı ortama girip çıkmaya devam etmiş. Yakın arkadaşlarının bile yeniden barışacaklarını düşündükleri eski sevgililerin her an tekrar birlikte olacağı söyleniyor.