Ayrı telden

SEVCAN BÜYÜKTURGAY

sevcaningardirobu@gmail.com

Belçin Bilgin Erdoğan birbirinden alakasız parçaları bir araya getirmiş ki; gümüş pul bluz ile o şalvar paçaları yerlerde pantolon yetmezmiş gibi bir de altına beyaz spor ayakkabı giymiş. Neyse ki; saç, makyaj iyi.

Şık ve klas görünüyor

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Burcu Şendir, ceketi, pantolonu, bluzu, çantası, kemeriyle marin renklerini güzel kombinlemiş. Şık ve klas duruyor. 

Farkı var 

Zerrin Tekindor, saç stili ve gözlükler, pantolon, tişört üzerine aldığı gri kabanın üzerine taktığı o pembe çiçekle hem çok stil hem de farklı bir güzel olmuş.

Model iyi satışlar patlar 

Işıl Reçber, Adl’nin koleksiyonundan kırmızı üzerine siyah desenli elbiseyi kemer, çizme ve çantayla öyle iyi kombinlemiş ki, elbisenin satışları kesin patlar. 

Yeni Deniz 

Deniz Seki’nin fotoğrafına bakınca fit bir kadın görüyorum. Denim üzerinde giydiğin turuncu kapüşonlu ceket, gözlüklerin içindeki yeni Deniz harika dedirtiyor.

Sevimli sarı 

Simge öyle sevimli duruyor ki ama tarzı da çok hoş. File çoraplar, botlar ve oversize civciv sarı montla hem sevimli hem de hoş olmuş.

BiR DEViR BiTTi

Evet Victoria’s Secret’in 19 yıldır her şovunda olan baş meleği Adriana Lima jübilesini de yine VS defilesinde yaparak podyumlara veda etti. Her ikisi de marka değerlerini beraber daha da büyüttü. Son yürüyüşünde çok güzeldi Adriana. Ağladı ve güzel bir teşekkür yazısı paylaştı. “Sevgili Victoria, beni dünyaya tanıttığın, sırlarını paylaştığın ve sadece kanat vermekle kalmayıp, uçmayı da öğrettiğin için teşekkür ediyorum...” Adriana belki VS meleği olmasaydı bugün bu konumda olur muydu derseniz, olurdu kesinlikle. Belki Adriana’dan çok daha güzel modelleri olan VS, daha onun kadar sevilen bir modeli dünya çapında duyuramadı.