Avengers'ın Hawkeye'ı Jeremy Renner'dan kötü haber! Durumu kritik

ABD'li aktör Jeremy Renner'dan hayranlarını üzecek haber geldi. Marvel dünyasının Avengers serisinde Hawkeye karakterine hayat veren oyuncu Jeremy Renner geçirdiği kaza sonucu ağır yaralandı. Sevilen oyuncunun durumunun kritik olduğu ifade edildi.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Jeremy Renner geçirdiği kaza sonucunda ağır yaralandı. Dün erken saatlerde kar kürüdüğü sırada yaralanan Renner'ın durumunun kritik ama stabil olduğu ifade edildi. Sevilen oyuncunun ailesinin yanında olduğu bildirildi.

HAWKEYE HAYRANLARINI ÜZEN HABER

Marvel Sinematik Dünyası'nın Avengers (Yenilmezler) serisinde Hawkeye karakterine hayat veren Jeremy Renner ilk olarak 2011 yılında Thor filmi ile evrene dahil oldu. The Guardian'da yer alan habere göre; oyuncu ile ilgili açıklamalarda bulunan sözcü, Jeremy Renner'ın hafta sonu kar kürerken geçirdiği bir kazada ciddi şekilde yaralandığını ve durumunun "kritik ama stabil" olduğunu söyledi.

51 yaşındaki aktör, oyunculuk kariyeri boyunca The Hurt Locker ve The Town'daki performanslarıyla iki Akademi Ödülü'ne aday gösterildi. Marvel filmlerinde Hawkeye olarak da bilinen süper kahraman Clint Barton'ı canlandırmasıyla ve Mission Impossible film serisindeki rolüyle tanındı.

Renner, Sierra Nevada dağlarında Tahoe Gölü'nün yukarısında bir çiftliğe sahip. Yılbaşı gecesi 35 bin evin görüldüğü kış fırtınasının vurduğu bölge elektriksiz kaldı. Geçen hafta ABD'nin büyük bölümü "yüzyılın kar fırtınası"ndan etkilendi ve ülke çapında en az 60 kişi öldü .

13 Aralık'ta Renner, Twitter'da bölgedeki kar fotoğrafını paylaştı ve şöyle yazdı: "Tahoe Gölü'nün kar yağışı şaka değil."