Aşk üçgeni oldu aşk dörtgeni!

BUKET KAHRAMAN

buketkahramanbk@gmail.com

twitter: @buketkahraman
Instagram: @buketkahraman

Oyuncu Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun arasına kara kedi girmiş. Öyle duydum. Birce aldatıldığını söylüyormuş çevresine. Karı-kocanın arasının sıkça bozulduğunu duyuyordum. Bir küs bir barışık şekilde iki yıla yakındır geçinip gidiyorlardı. Ta ki Sarp Levendoğlu’nun geçen yaz Derya Şensoy ile ‘Deliormanlı’ setinde yakınlaşıp Datça’da aşk yaşadığı iddialarını dile getirene kadar. Herhalde bardağı taşıran son damla bu oldu. Şimdilerde bu bermuda aşk üçgenine bir isim daha dahil ediliyor. O isim de Derya Şensoy’un eski erkek arkadaşı Seçkin Özdemir. İddiaya göre; Özdemir de eski sevgilisi Derya Şensoy’u da oyuncu Nilay Deniz ile aldatmış. Ne bu şimdi? Ben de aldatıldığıma göre sen de aldatılabilirsin mi demek. Bu aşk üçgeni oldu mu size aşk dörtgeni. O zaman ben size duyduklarımı söyleyeyim. Bu iddiaların bazı kısımları asılsızdır. Bildiğim kadarıyla Seçkin Özdemir’in Nilay Deniz ile yakınlaşması eski sevgilisi Derya Şensoy ile ayrılığından sonra gerçekleşiyor. Gelelim Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu cephesine... Birce Akalay hafta içi sarp Levendoğlu’na dava açtı. Bakalım Sarp Levendoğlu’nun eşi Birce Akalay’ın sürpriz hamlesi sonrası nasıl bir adım atacak. Merakla bekliyorum.

Deniz Çakır isyan etti

ABD’de tatilini uzatan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın oyuncusu Deniz Çakır, dizinin iki haftadır ekrana gelmemesini bu seyahate bağlayan fanlarına, tepki gösterdi. Yılbaşı tatilini uzattığı için takipçilerinden ağır eleştiriler alan Deniz Çakır’ın fanlarına sosyal medyada gösterdiği tepkiyi kınıyorum. “Bence siz beni sevmeyin. Çünkü ben pek sevmedim” gibi cümleler pek hoş karşılanacağını düşünmüyorum. Elbette herkes herkesi sevmek zorunda değil. Ama o fanlar sayesinde diziler istediği reytingi alıyor günün sonunda. Yapılan eleştirilere daha açıklayıcı cevaplar verilebilirdi diye düşünüyorum. 

Ne mutlu Türk’üm diyene 

Geçtiğimiz gün gazeteci Erhan Çelik’in ekibinden telefon aldım. İzmir’de PKK’nın katliamını büyük bir kahramanlıkla önleyen Şehit Polis Fethi Sekin için önemli bir proje hazırladıklarını söylediler. Ben de destek olmak istedim. Çok geçmeden Arda Turan’dan Mustafa Ceceli’ye Kıvanç Tatlıtuğ’dan Murat Boz’a kadar ünlü simalar kamera karşısına geçti. Şehit polisin ağzından yazılan ve şehadetine giden yolun anlatıldığı metni aslında Erhan Çelik kaleme aldı ve ünlü isimler bölümler halinde seslendirdi. İşte kahraman polis Fethi Sekin’i seslendiren ünlüler: Erhan Çelik, Arda Turan, Kıvanç Tatlıtuğ, Engin Altan Düzyatan, Hande Yener, Wilma Elles, Burcu Esmersoy, Oktay Kaynarca, Sibel Eraslan, Esra Erol, Cengiz Kurtoğlu, Murat Yıldırım. Tüm sanatçıların destekleriyle hazırlanan bu projede birlik içerisinde olduğumuz için bir Türk vatandaşı olarak çok mutluyum.